in

SINDI NASTAVLJA BORBU: Dala iskaz pred sudijom o nasilju u porodici!

NE ODUSTAJE

Sudjenje između Ivane Stamenković Sindi i njenog bivšeg muža Nikole Pavlovića se nastavlja. Na ročištu se pojavila bivša modelsica koja je ovoga puta došla sa majkom.

Nakon njenog iskaza, sudija je insistirao da se ponovo sasluša pevačicin otac koji je prošli put svedočio bez prisustva advokata.

sindi

Sa druge strane, Pavlovićev branilac je uložila zahtev za izuzeće sudije, zbog, kako je navela, nepoštojanja objektivnosti.

nikola pavlovic
Nikola Pavlović, bivši Ivanin muž…

„Konstantno mi se onemogućava odbrana i iznošenje dokaza kojima bih pokazao da nisam kriv za ono za šta me druga strana tereti. Tema nasilja u porodici je aktuelna i predstavlja veliki problem u našoj sredini i baš zato sudije moraju biti pažljive i objektivne, kako bi odgovorali oni koji su zaista krivi, a ne suprotno. Ne želim da budem žrtveno jagnje“, kaže Pavlović za Kurir.

Sa druge strane, kontaktirali smo i Stamenkovićevu, koja nije odgovarala na naše pozive.

sindi 1

Podsetimo, pošto je sud starateljstvo nad ćerkom dodelio njenom bivšem, Sindi je rekla da je u braku bila žrtva porodičnog nasilja. Na osnovu izveštaja sudskog veštaka, zapisnika o kliničkom pregledu i fotografija s podlivima, utvrđeno je da je Ivani bivši muž 12. februara 2012. naneo lakše telesne povrede.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Katarini Živković ukrali mobilni telefon!

RADA MANOJLOVIĆ: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K’O BROD!