in

RADA MANOJLOVIĆ: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K’O BROD!

Jedna od najpopularnijih pevačica koje je iznedrilo takmičenje „Zvezde Granda“ Rada Manojlović bukvalno je procvetala otkako ne daje harač bivšem direktoru Saši Popoviću!

Naime, dugonoga pevačica nije obnovila ugovor s najjačom produkcijom u Srbiji i sada je sama svoj gazda. Drugim rečima, sve što zaradi stavlja sebi u džep!

Rada Manojlović je s Grandom imala devetogodišnji ugovor po kom je više od pola honorara od svakog nastupa morala da daje produkciji, odnosno Popoviću i Lepoj Breni. Ugovorom joj je bilo strogo zabranjeno da zakazuje nastupe, sve to je radila produkcija.

rada manojlovic

– Uzimamo samo 30 odsto honorara – rekao je Saša Popović u jednoj emisiji, ali nezvanične informacije su bile da je taj procenat bio duplo veći.

U svakom slučaju, od novembra 2015. sve se promenilo. Rada je postala slobodna!

Sloboda joj je donela i novac. Nije da ga nije imala i pre toga, ali sad ga ima mnogo više!

– Otkad sam raskinula ugovor s Grandom, imam mnogo više para! Baš sam srećna zbog toga. Više ništa ne dajem Popoviću, sve ostaje meni i sad mi je mnogo bolje! – rekla je Rada.

Finalistkinja treće sezone „Zvezda Granda“ je među top pet pevača po broju nastupa, ali i po visini honorara. Da bi vam lepa Rada zapevala na rođendanu, svadbi ili u klubu, potrebno je izdvojiti 5.000 evra! Pa sad sami izračunajte koliko su od novembra neki u gubitku, a neki su se oparili!

Balkan lifestyle/Kurir.rs/Informer.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Podrška Kazalištu: Zvezde hrle na Taš!

Goga Sekulić se ponovo udaje? Foto