in

SNEŽANA ĐURIŠIĆ: Pred kamerama nikad ne bih psovala kao Marija Šerifović!

ODGOVORNO TVRDI

Pevačica Snežana Đurišić oduvek je važila za jednu od najvećih dama estrade, koja je u svakoj situaciji bila odmerena. Kako skandali i svađe nisu nešto čime se ikada medijski eksponirala, Đurišićeva smatra da nikada ne bi mogla da se ponaša kao pojedine kolege, sa kojima je u žiriju emisije „Zvezde Granda“.

snezana djurisic.2

Naime, u medijima je odjeknula vest da je Marija Šerifović opsovala jednu takmičarku, koja je napustila snimanje zbog uvreda i potom je diskvalifikovana. Tim povodom, Snežana tvrdi da nikada ne bi mogla da učini isto, niti da se svađa pred kamerama.

„Pred kamerama nikada ne bi moglo da mi se dogodi da opsujem, to odgovorno tvrdim. Ta emisija još nije emitovana, gledajte je, pa ćete sami zaključiti. Ja sam neko ko prima platu u „Grandu“ i uvek ću biti na strani svoje kuće. Neke stvari ne želim da pričam, jer me se i ne tiču“, kaže Snežana.

snezana djurisic

Iako Marija nije jedina koja je imala javni skandal, jer su i njene kolege bile čak i međusobno upletene u medijske rasprave, Snežani se pak to nikada nije dogodilo.

„Mene nema u skandalima jer ne želim da učestvujem u tome. Ja sam neko ko se nikada nije javno ni sa kim prepucavao. Doživela sam da mi kažu veoma ružne reči i nije mi bilo svejedno, ali ja prosto nisam osoba koja ima želju da vas pljune i kaže to celom svetu. Ako mi nešto smeta, ja ću to reći toj osobi lično, a zašto bih ja prezentovala milionskom auditorijumu kakva je ta osoba. Privatno, bogami, nisam slatka, ali nema šanse da to stigne do medija, jer vodim računa o tome. Ako sam uvređena, ljuta, povređena, pa čak i ako sam pogrešila, ja to kažem lično i raspravim. Ima ljudi koji to sve rade da bi bili tu gde jesu“, objašnjava Đurišićeva i ističe da joj je drago što je promenila ulogu u šouu „Zvezde Granda“, jer kao muzički urednik Televizije „Grand“ ima drugačije ingerencije.

snezana djurisic.1

„Druge su mi ingerencije na ovom mestu i drago mi je da je tako. Nemam ja problem da kažem „da“ kad Saša kaže „ne“ i onda da se pobijemo, uslovno rečeno naravno“, rekla je sa osmehom pevačica i dodala:

„Sa ovog mesta reagujem i kao pevač i kao neko ko je muzički urednik, tako da se trudim da to bude savesno. Možda jesam stroga, ali sam uvek pravična“, objasnila je Snežana, kojoj je izrazito žao što se danas manje cene vokalne sposobnosti izvođača.

„To je surovo, ali danas je mnogo toga bitnije od pevanja. Sada pevači moraju da znaju svašta, a ako uz to znaju i da pevaju, onda je to odlično. Nažalost, tako je. Žao mi je zbog toga“, istakla je Đurišićeva za Alo i nastavila:

„Pevačima je danas mnogo teže, nego što je bilo meni. Oni nemaju redosled zbivanja, nego idu odmah na deseti stepenik, a ne znaju koliko su važni onih prethodnih devet stepenika“, objašnjava pevačica.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Podrška Kazalištu: Zvezde hrle na Taš!

Goga Sekulić se ponovo udaje? Foto