in

TVRDI PAZAR: Ivan Ivanović hoće na RTS!

VODITELJU U JUNU ISTIČE UGOVOR

Voditeljeva želja je da radi na Javnom servisu, pa je došao u emisiju „Teleton“, a iskulirao TV Prva

Voditelj Ivan Ivanović opet tvrdi pazar pred kraj ugovora s televizijom Prva, koji mu ističe polovinom juna, a velika mu je želja da pređe RTS, saznaje Kurir.

Ivanović je u utorak uveče bio gost humanitarne emisije „Teleton“ na Javnom servisu Srbije. To ne bi bilo ništa čudno da isto veče i Ivanovićeva matična kuća TV Prva nije imala humanitarnu utakmicu „Asovi za decu“. Umesto da, kao jedno od zaštitnih lica televiziji na kojoj radi, svojim prisustvom da doprinos baš toj humanitarnoj akciji, Ivanović je odlučio da bude human na RTS.

ivan ivanovic

Interesantno je da je Ivan tokom emisije sedeo baš pored Olivere Kovačević, urednice zabavnog programa. Da se već uveliko govori o Ivanovićevom prelasku na državnu televiziju, potvrdio je i voditelj Dejan Pantelić, koji je prišao Ivanu i upitao ga:
– Da li se sećaš kada si pre tri godine umalo potpisao ugovor s nama? Ja sam bio tu. Mogu sada da ti donesem ugovor – kroz šalu je dobacio Pantelić, na šta se Ivan samo nasmejao.

Naš sagovornik sa RTS kaže da su svi bili iznenađeni kada su videli Ivanovića u njihovom studiju.
– Verovatno je došao u našu emisiju kako bi sebi podigao cenu na Prvoj jer mu uskoro ističe ugovor. Tako je bilo i prošli put. Na RTS je zakonom zabranjeno zapošljavanje, a nedavno je čak i otpušteno nekoliko honoraraca – rekao je naš izvor sa državne televizije.

Ivan Ivanović se nije javljao na telefon tokom jučerašnjeg dana, ali je pre nekoliko nedelja redakciji Kurira poručio da neće da se oglašava do septembra.

Njeno pravo da ne kaže sve

OLJA: NISAM PRIČALA S IVANOM

Kada smo pozvali Olju Kovačević za komentar o eventualnom dolasku Ivanovića na RTS, ona se nasmejala, a onda uozbiljila i rekla:

– O prelascima i transferima niko sa RTS nije razgovarao s Ivanovićem – kratko je poručila urednica zabavnog programa Javnog servisa Srbije.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Podrška Kazalištu: Zvezde hrle na Taš!

Goga Sekulić se ponovo udaje? Foto