in

STOJA OTKRIVA – Ovo je istina o mom braku sa Igorom!

Sve što niste znali

Prva asocijacija na spomen imena pevačice Stoje Novaković je vatreni temperament! Ovakvu energičnu i hrabru ženu kroz život može da prati mudar, sposoban i muškarac pun razumevanja, a baš takav je suprug te folk zvezde, arhitekta Igor Jovanović. On je njen životni saputnik, poslovni saradnik i savetodavac, najbolji prijatelj i ono najvažnije – ljubav njenog života.

Stoja je u više navrata isticala da njihov sedam godina dug brak funkcioniše dobro baš iz tog razloga što se njen suprug Igor ne bavi javnim poslom i što njen posao shvata kao njen životni poziv.

stoja sa igorom.1

– Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom – već na početku razgovora za „Blic puls“ osetili smo u Stojinom glasu da je i dan-danas zadovoljna i srećna što je baš Igora izabrala za svog bračnog druga.
To nas i ne čudi s obzirom na to da nam je otkrila da se i nakon toliko godina ljubavne veze i braka suprug trudi oko nje.

stoja

– Svaki dan mi govori divne reči i deli mi razne komplimente, a to mi prija i daje mi snage i energije da izguram sve što nosi život. Ume da me iznenadi nekom ružom, parfemom, čak i na aerodromu kad me dočeka s nekog nastupa. Ono što jedan intelektualac može da uradi, malo ko može – pevačica ima samo reči hvale.

A kada njoj dođe žuta minuta, on ima leka.

– Jedino rešenje u tim situacijama je da se on lepo obuče, upali auto i ode iz kuće, recimo na kafu s drugarima. Onda ja ostanem sama sa sobom da ohladim glavu – rekla nam je Novakovićeva kao iz topa, a Igor se nadovezao:

– Uveliko pripremam knjigu „Kako živeti sa pevačicom“ (smeh). Šalim se. Ukoliko neko želi da uđe u vezu s pevačicom, slobodno neka mi se obrati. Imam da mu dam milijardu saveta. Eto, na primer, kad je nervozna, samo se sklonite. Ne vredi ulaziti u neku raspravu, to je unapred izgubljena bitka. I još jedna stvar. Ukoliko niste spremni da tu njenu ljubav delite s njenom publikom, onda nikako ne bi trebalo da ulazite u vezu s javnom ličnošću. Pogotovo ako upoznate formiranu pevačicu, zvezdu, osobu koju narod voli. Mnogi muškarci nisu uspeli s poznatim damama baš iz tog razloga što nisu znali kako s njima. Bili su ljubomorni, hteli su da ih kontrolišu i verovatno su se osetili zapostavljeno. Pevačice su specifične i morate da znate s njima – objašnjava Jovanović.
Čim je Igor spomenuo ljubomorne partnere, nismo mogli da ne pitamo Stoju da li je njen dragi ljuomoran kada su kilometrima odvojeni.

stoja.1

– Gde nema ljubomore, nema ni ljubavi. Naravno da postoji, ali u nekim normalnim granicama. Dugo smo zajedno, odrasli smo ljudi i sve rešavamo mirnim putem. Svi ti ispadi ljubomore se na kraju završe šalom. Nikad ne proverava s kim sam i gde sam. Čujemo se kada smo odvojeni, ali tada me pita kako sam, da li mi treba nešto, je l’ sve u redu i stvari tog tipa. Ne dešava se da me pita da li je neki frajer pored mene. Niti ja njega proveravam. Naši telefoni su naše lične stvari, ne diram ni ja njegov, a ni on moj – poverila nam se folk zvezda.
A kako bi reagovala da uhvati muža kako čita poruke?
– Može da pročita šta god hoće, ne brinem! Imam tu spravu isključivo za njega i za moju decu. Postoje dve, tri prijateljice s kojima takođe komuniciram tim putem i to je sve. Stvarno nisam u fazonu da se s nekim dopisujem, da flertujem, jer imam kvalitet kod kuće. Nisam iz te priče. Mada, i nemam s kim. Nemam udvarače (smeh). Niko ne pokušava da mi se ne udvara jer svi znaju kako bi prošli! – pretećim tonom poručuje energična pevačica.
Igor nam je otkrio da ima potpunu slobodu kraj svoje poznate žene, ali da mu je jedna stvar striktno zabranjena.
– Jednom davno kada smo se posvađali, tada smo se još uvek zabavljali, pokupio sam svoje stvari i otišao u svoj stan. Tada je ona bila slupala auto zbog mene, o čemu javnost već zna. Mi smo rešili nesuglasice i posle šest meseci ona me je nagovorala da prodam stan, jer mi, prema njenom mišljenju, stan ne treba pošto živimo kod nje. I dan-danas živim kod Stoje i ne smem da kupim svoju nekretninu. Nemam gde da pobegnem (smeh) – otkrio nam je Igor.

stoja.2

Kao i u svakom drugom braku, i u njihovom postoje svađe. Uglavnom se svode na to da Stoja nema dovoljno slobodnog vremena, zbog čega dođe do nervoze i povišenja tona.
– Ja onda stanem i proderem se: „Neću više sve da radim. I da idem na nastupe, i u emisije. Pusti me na miru!“ – kaže Stoja.

Kako je ona sa samo 33 godine postala baka, pitali smo je kako su joj sin Milan i unuci Filip i Milica.

– Ne volim da pričam o njima jer smatram da oni treba da imaju svoju privatnost. Svako ko ima decu i unuke, za njih misli da su najdraži, najlepši i najbolji, i sad kad bih se ja slikala sa svojim sinom, snajkom i unucima i pokazivala javnosti kako ja imam decu, možda bih neke ljude i uvredila. Možda bi taj neki drugi čovek voleo da se slika sa svojom decom i da se pohvali njima. Mogu samo da kažem da su moji unuci odlični učenici i da sam ponosna na njih – rekla je Stoja.

Balkan lifestyle/Blic Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rade Lazić ne može bez pevačica? Foto

KAKVA MAČKA – Ovaj pevač ima ženu boli glava! Foto