in

SUPARNICE NA ESTRADI – Zlata Petrović: Vesna mi nije prijateljica!

ŽELJKO RSTIĆ IM SLABA TAČKA

Ljubav između Zlate Petrović i Željka Rstića, bivšeg dečka Vesne Zmijanac sve je začudila.

Zlata Petrović je objasnila da se ona nikada nije družila sa koleginicom koja je bila na Farmi u vreme kada su Željko i Zlata započeli romansu.

zlata petrovic, vesna zmijanac i zeljko rstic

„Da vam objasnim nešto, ja na estradi imam dve prijateljice, to su Goca Božinovska i Vanesa Šokčić. Sa njima se posećujem, pijem kafu, pričamo o deci, familiji, problemima, delimo lepe i ružne stvari. Sa ostalima sam samo koleginica, sa svima sam u dobrim odnosima. Ne postoji neko kolega ili koleginica da sa njim ne pričam. Nisam takva osoba, da sa nekim budem u lošim odnosima. Tako je i sa Vesnom, ja sam sa njom u korektnim odnosima, kada se sretnemo na snimanju popričamo u stilu „kako si“, „šta radiš“ i to je sve“, rekla je Zlata.

zlata petrovic

Zlata je objasnila da ona peva uglavnom na svadbama, dok njena koleginica Vesna nastupa po kafanama i klubovima, tako da se ne sreću mnogo radeći isti posao.

„Ja pevam Vesnine pesme. Žena ima hitove, volim da ih pevam i da čujem kada ih neko peva. Tačno je da smo Željko i ja bili u kafani, pevala je Jami, i žena je zapevala „Kazni me, kazni“ i „Idem preko zemlje Srbije“. Naravno da sam se veselila, najbolje bi bilo da sam tada sela. Svaka Vesni čast na hitovima koje ima. Ne postoji osoba na ovom svetu koja ne voli Vesnine pesme“, puna je reči hvale Petrovićeva za bivšu ljubav svoga dečka.

zlata petrovic 1

Zlata Petrović i biznismen Željko Rstić su u vezi nekoliko meseci, a šuškalo se da je Rstić ostavio Zlatu pa je pijan molio da mu se vrati.

Bilo kako bilo, par je nedavno uslikan kako se provodi u kafani, tako da je sigurno da ljubav i dalje cveta.

Balkan lifestyle/Alo.rs/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Viki otvorila sezonu kupacih kostima! (FOTO)

Zapalila maštu muškarcima seksi guzom! Foto