in

EKSKLUZIVNE FOTKE – Kebin roditeljski dom propada, a Severina spava u hotelu!

Priča iz Loznice

Naša ekipa rešila je da poseti Loznicu, mesto gde je rođen i u kojem je odrastao Dragan Kojić Keba. Iz Beograda smo krenuli u ranim jutarnjim časovima ka pevačevom rodnom gradu, i nakon dva sata vožnje našli smo se u centru Loznice. Zaustavili smo prvog prolaznika i pitali gde se nalazi Kebina kuća.

keba 1

Nakon što nam je objasnio da se Kojićev dom nalazi tri kilometra od centra, pitali smo gospodina da li lično poznaje pevača.

– Znam ga, mi smo generacija. Kako ga ne znam, nego on je davno otišao iz Loznice, retko ga ja viđam ovde. Ma, ne sećam se kada je bio. Prošle godine je pravio koncert – rekao nam je Draganov sugrađanin.
Posle 10 minuta našli smo Kebinu kuću.

Velika, ima jedan sprat, prostrano dvorište, ali se odmah vidi da u njoj niko ne boravi.

Trava je poslednji put bila pokošena, po našoj proceni, pre godinu dana. Sreli smo komšinicu Danku.

– Dobar je Keba. Znam ga… Njemu je mama živela ovde, ali više ne živi, odveo je Keba u Beograd, tamo kod njega. Nije dolazio ni on, prošle godine imao je koncert, ali su svi spavali u hotelu u Banji Koviljači. Ma, šta da vam kažem, vole ga ovde, nije on nikom ništa nažao učinio – priča nam baka Danka, a na pitanje da li možda zna da li pevač prodaje kuću, kaže:

– Koliko znam, ne prodaje. Ma vidite ovaj korov, to treba da se kosi. Plaćali su oni jednog čoveka da im to održava, ali izgleda više ne plaćaju.

Pored Kojićeve kuće nalazi se prodavnica. Vlasnica lokala nas dočekuje ne baš prijatnim tonom.

– Kažite šta vam treba? Ne znam šta hoćete da čujete o Kebi? Mi ga poznajemo, on je naš prijatelj, neću ništa da pričam – rekla je Sanja, Kebina komšinica.

Nakon kratkog ubeđivanja pozvala nas je u prostoriju iza kancelarije. Tada je uzela telefon u kom se nalaze slike sa svadbe Igora i Severine.

– Bili smo na svadbi, baš je lepo bilo, ma predivno. Severina je bila prelepa i baš je fina. Keba je tu uvek bio za nas, čujemo se i posećujemo. Ne znam što ste se okomili na njega. Neću da se slikam jer nisam našminkana, evo slikajte moju decu. Oni hoće i da pričaju – kaže gazdarica prodavnice.
U priču se uključuju i deca, sin Damljan kaže da Kebu obožava.

kebina kuca kod loznice

– Volim Kebu, divan je čovek. Ne sada što je on naš prijatelj, nego je stvarno super. Pričaju za Igora i Severinu kako nisu par, ona je mnogo starija, ja koliko sam video oni se super slažu i ona je mnogo lepa. Igor je super dečko, ne znam što govore ružno o njima. Imali smo smrtni slučaj, Keba je prvi bio tu, došao, šta god treba… Išli smo i mi u Beograd – kaže Damljan.

U priči ga prekida majka.

– Ja moram da znam šta ćete vi njih da pitate. Nemojte i vi da pričate sve, ne pominji da si bio kod Kebe zato što se to ne priča – dobacila je Kebina prijateljica.

Ipak, malo se zbunio na pitanje da li Keba posećuje kuću.

-Pa on dolazi. Ali eto, niko tu ne živi. Da, ima trave, pa treba da se sredi – zbunjeno je dobacio mlađani komšija.

Zahvalili smo im se što su proćaskali sa nama i nastavili u obilazak Loznice. U jednom kafiću gospodin koji nije želeo da se slika ispričao nam je da Kebu, ipak, ne vole svi.

– On je odavno otišao iz Loznice. Ali kada je dolazio ovde zbog roditelja, uvek je mislio da je veličina. Poštujem ja njegov rad i trud, ali da glumi zvezdu – glumi. Evo i Sinan Sakić je odavde, ma on je čovek iz naroda i da stane i da popriča i da se nasmeje, čovek je stvarno za svako poštovanje. A Keba neće baš da stane da se ispriča. Ima kuću ovde, a on vodi snaju u Banju Koviljaču da tamo spavaju u hotelu. U tu kuću niko ne ulazi, ne znam što je ne proda, samo propada. Ali dobro – priča nam Kebin vršnjak i objašnjava:

– Ma neću ja da se slikam, da se preko Kebe povlačim po novinama – našalio se stanovnik Loznice.

Balkan lifestyle/Blic Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAKVA MAČKA – Ovaj pevač ima ženu boli glava! Foto

OBRAČUN I NA SUDU – Koga tuži Marina Perazić?