in

LOVAČKE PRIČE ERE I BORE: Imali smo trojku!

Devojka je bruka izgledala, ali Drljača od mene nije mogao da dođe do izražaja. Obišao sam ga kao BMW „fiću“, tvrdi Ojdanić

Era Ojdanić (68) i Bora Drljača (74) priznaju da su imali trojku! Folk veterani tvrde da su u zenitu popularnosti privodili devojke s kojima su obojica istovremeno imali seks.
– Bora i ja smo imali trojku u Zagrebu, tamo negde početkom osamdesetih. Devojka je bruka izgledala, bila je baš žestoka. Ali Bora od mene nije mogao da dođe do izražaja, obišao sam ga kao BMW „fiću“ na auto-putu. Nije mogao da me stigne! – samouveren je Era i dodaje da su oni na estradi pokrenuli trend grupnog seksa.

Drljača više ne može

Međutim, Drljača mu više ne pravi društvo u krevetu.
– Bora ne može više, sad je nefunkcionalan. Mnogo se nagojio, neću više trojke s njim! Mora da oslabi jedno 50 kilograma. Ja i dalje volim žurke utroje, učetvoro, ali ne više s Borom. Njegovo vreme je prošlo, on sad može da mi bude samo publika. Zvaću ga da me gleda tokom seksa, može da me hladi, da nam skuva kafu… – šeretski će Era.

Drljača potvrđuje njegovu priču, ali samo ono o trojkama, i napominje da je bolji ljubavnik od Ere.

Žena ga smirila

– Naši grupnjaci bili su čudo! Eh, kad se samo setim. To smo uglavnom radili na čuvenim turnejama koje smo imali po svetu. Era i ja smo vozali mnogo riba, ma svašta je bilo. Luda kuća! Uvek sam bio bolji u seksu od njega, bar su tako govorile te devojke s kojima smo bili. On se i danas hvali da ima trojke, ali ja baš u to ne verujem. Nismo više mladi. Mada, mogao bih ja i sad, ali ne bi bilo fer prema mojoj ženi Radi – kaže Bora Drljača.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SORAJA ZAPOČELA PRIVATNI BIZNIS: Koji je to fakultet završila starleta?

Martina Vrbos promoviše singl na Shake N shake-u!