in

„Brdo love“ i seksi klinč gole Soraje i Tamare Radmilović!

UPOZORENJE : nije za one sa slabim srcem!

Da su se još malo zaigrale umesto spota bio bi film za odrasle!

Gomila para, golotinja i ne jedna već dve top ribe definitivno su san svakog muškarca. Tom logikom se, očito, vodio i reditelj spota koji je pred vama a koji je nekoliko nedelja pre svoje premijere privukao veliku paznju medija.

IMG_7163

IMG_7161

Za pozamašan honorar Soraja Vučelić je pristala da bude model u video ostvarenju za novu pesmu Tamare Radmilović, provokativnog teksta i naslova „Brdo love“ a čini se da ni jednoj ni drugoj lepotici nije strano valjanje i seksi uvijanje po rasutom novcu. Dolari u velikim apoenima su se bacali, cepali ali i koristili umesto lepeze, mada sumnjamo da je devojkama bilo vruće s obzirom na to da su bile „odevene“ u donji veš, korsete i trakice.

IMG_7161

IMG_7158

Podsećamo, još tokom snimanja spota bilo je šale da će ova numera konačno sa trona skinuti, dugogodišnju nezvaničnu himnu sponzoruša – numeru „Bunda od nerca“, mada Tamari bi bilo bolje da se ne zamara tim razmišljanjima nego da brine da joj youtoube zbog seksi scena ne zabrani spot za maloletnike. Uostalom pogledajte isti i procenite sami:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MAMA PEVA, SIN REPUJE: Ceca i Veljko snimili pesmu!

Zorica Marković izazvala pometnju na farmi, Jelena Golubović spavala u izolaciji! Foto