in

SONJA: Šašić je lažov za ludnicu! ŽELJKO: Nemam od čega da živim!

Pevač se juče zadržao oko sat i po u Trećem osnovnom tužilaštvu, gde je pred sudijom pričao zbog čega već tri godine ne plaća alimentaciju ćerki Sofiji.

Željko Šašić saslušan je juče u Trećem osnovnom tužilaštvu, koje protiv njega vodi istragu zbog neplaćanja alimentacije ćerki Sofiji Šašić (17), a po tužbi bivše žene Sonje Vuksanović.

Pevač je u Palatu pravde došao oko podneva, a u razgovoru s tužiocem i sudijom zadržao se skoro sat i po, nakon čega je, vidno neraspoložen, napustio sudnicu.

On je objašnjavao zbog čega već tri godine ne daje pare ćerki, što je bio sporazumni dogovor kad se razvodio od Sonje. Do sada, Šašić još uvek maloletnoj Sofiji duguje oko 20.000 evra.

– Ma kakve, bre, izjave, nema ništa od toga. Nije vam ovo Holivud, što ste vi uopšte došli danas? Obećao sam advokatu da neću ništa pričati za novine dok ne pobedimo. Posle toga ćemo napraviti slavlje – rekao je Šašić, koga je policija tražila tri meseca jer nisu mogli da mu uruče poziv za saslušanje.

Kontradiktorne izjave

Kako saznajemo od izvora iz tužilaštva, Željko se na saslušanju pravdao da nema nikakve prihode, da živi na ivici egzistencije i da radi za minimalnu mesečnu platu.
– Željko je rekao tužiocu da on uopšte ne peva, da nema posla kao ranije. Takođe, tvrdio je da je zaposlen u firmi koja se bavi prodajom mobilnih telefona i da prima platu od 22.000 dinara. Međutim, tužilac je tokom razgovora uočio da je Šašić kontradiktoran, pošto je najpre rekao da ima platu manju od 200 evra, a onda kako mora da plaća stan od 400 evra mesečno. On je naveo i da je prestao da plaća alimentaciju kad mu je Sonja zabranila da viđa dete – rekao je naš sagovornik.

Fiktivna adresa

Ovim povodom pozvali smo i Sonju Vuksanović, koja je rekla da pretpostavlja da je njen bivši suprug mentalno oboleo i da je manipulator.
– Nema potrebe da se pojavljujem na sudu jer sam bila pre tri meseca. Pretpostavljam da sve ovo toliko traje zato što je bilo teško njemu uručiti poziv za saslušanje jer se krije, a ima fiktivnu adresu. Po tome on živi u svojoj dečjoj sobi kod mame i tate – kaže ironično Sonja i dodaje:
– On konstantno pokušava da izmanipuliše dete, sud i javnost davajući lažne izjave i glumeći veliku žrtvu. Kako drugačije objasniti to što u javnosti priča jedno, a radi drugo. Pretpostavljam da to rade samo mentalno obolele osobe – poručuje Sonja Vuksanović.

Aca Lukas
NE ZANIMA ME ŠAŠIĆ

Suprug Sonje Vuksanović, pevač Aca Lukas u svemu podržava ženu, ali juče nije bio raspoložen da komentariše saslušanje Željka Šašića iako je poznato da njih dvojica nisu u dobrim odnosima.
– Sunce je napolju, lepo je vreme. Konačno da vremenska prognoza ide na moju ruku. Ostalo me stvarno ne interesuje – kratko je rekao Lukas.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

„Brdo love“ i seksi klinč gole Soraje i Tamare Radmilović!

Aleksandra Prijović izmamila uzdahe u seksi izdanju! Foto