in

Ekskluzivno: Davorin Bogović sa Kazalištem na Tašu!

Koncert Prljavog Kazališta koji se sutra održava na Stadionu Tašmajdan biće jedinstven po mnogočemu, ali najviše po nastupu Davorina Bogovića koji će prvi put posle više od 30 godina stati na scenu sa bendom koji je napustio pre tri decenije. Biće ovo definitvno poslednji koncert u ovom sastavu, a zajedno će izvesti „Crno bijeli svijet“, ali i druge velike hitove. Kada se uzme u obzir produkcija, prostor održavanja koncerta, ali i Davorinov povratak, biće ovo jedan od najboljih koncerata u istoriji Prljavog Kazališta.

Produkcija Light and music već danima unazad instalira opremu na stadionu, rasveta i specijalni svetlosni hologrami, koji će se prvi put naći pred beogradskom publikom, ali i jedistven ambijent novoobnovljenog stadiona Tašmajdan, samo su deo onoga što posetioce očekuje na večerašnjem muzičko-scenskom spektaklu.

davorin bogovic

Koncert počinje u 20 časova, dok će kapije stadiona biti otvorene već u 19 časova. Ostalo je još jako malo karata u prodaji, a cena za iste kreće se od 1190 do 3500 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAĐA DELIBAŠIĆ TRAŽI DEČKA: Nije mi bitna veličina polnog organa, već…

Da li je lepa i bez šminke? Foto