in

EKSKLUZIVNO: Ovaj par čeka dečaka!

Raduju se prinovi

Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a koliko ruže cvetaju u njihovom domu, govori i to što je prinova na putu. Početkom ove nedelje išli su na ultrazvuk i doktor im je rekao da čekaju dečaka.

petar mitic i ivana pavkovic.1

– Evo, saznali smo da je beba dečak. Naravno, lekar kaže da to nije sto odsto sigurno jer zavisi od položaja bebe, ali tačno je osamdeset odsto – ispričala je Ivana ekskluzivno za “Blic puls“.

Ivana je i imala osećaj da će beba biti dečak.

– I ne samo ja, svi su to mislili. Ne znam kako bih opisala taj osećaj, niti zašto sam ga imala – objašnjava Ivana.

Roditeljstvo koje ih očekuje jedan je od najbitnijih koraka u njihovom životu.

– Oduvek sam volela decu, ali je potpuno drugačiji osećaj kada saznaš da ćeš postati majka. Presrećna sam – rekla je Ivana, dok je Petar naglasio da su spremni za odgovornost koju nosi roditeljstvo.

– Dugo smo pričali o tome i kada smo rešili da kupimo stan i da otpočnemo život sa nečim novim desilo se brzo. Želeli smo da krunišemo to nečim većim, dugo smo zajedno i to se i očekivalo od nas. Mislim da je sad pravo vreme za bebu – govori Petar.

Njih dvoje još nisu smislili ime za dete.

– Iako sam imala osećaj da je muško, sva su mi ženska imena pala na pamet, nijedno muško, tako da nisam želela mnogo da razmišljam o tome. Tek smo saznali pol pa ćemo sada time da se bavimo kasnije – objašnjava pevačica.
Ivana nam je otkrila da je test za trudnoću radila čak tri puta.
– Prvo sam uradila test koji je bio negativan, a onda sam nakon mesec dana pronašla još jedan test u kući. Tog jutra sam pila kafu i palo mi je na pamet da proverim još jednom. Kada sam videla da je pozitivan, nisam mogla da verujem. Zvala sam sve: mamu, sestru, drugarice, a sutradan sam uradila još jedan i potvrdio je isto – rekla je Ivana.
Mitić nam je ispričao svoj deo priče.

Balkan lifestyle/Blic Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAĐA DELIBAŠIĆ TRAŽI DEČKA: Nije mi bitna veličina polnog organa, već…

Da li je lepa i bez šminke? Foto