in

LEPA BRENA OJADILA HRVATE: Uštedela sam 12.000 evra, taman za cipelice!

POTVRDILA

Parkiranjem na jeftinijem mestu Lepa Brena je lepo uštedela, pa je opušteno uživala u suncu

Lepa Brena oglasila se nakon pisanja Kurira da za parkiranje svoje jahte u Rijeci plaća 100 evra, umesto 2.000 evra, koliko ova usluga košta u Opatiji, gde se ona obično sunča kad boravi u Hrvatskoj.

lepa brena na jahti

Brena je svoje luksuzno plovilo kupila prošle godine i ono je usidreno na Jadranu. Od meštana Rijeke smo i saznali da je vlasnica „Granda“ uštedela novac jer je našla jeftiniju zonu za parkiranje jahte. Ali Brena tvrdi da je uštedela mnogo više od 2.000 evra.

– Nisam uštedela 2.000 evra nego 12.000 evra, što je velika razlika. Bar za mene. Nekoliko cipelica – rekla nam je pevačica, koja je ovom izjavom jasno stavila do znanja da joj je obuća baš bitna.

Podsetimo, folk zvezda je prošle nedelje bila glavna atrakcija na Hrvatskom primorju i nije marila za to što su joj se pojedini meštani smejali kad su videli da je svoju jahtu ugurala među plovila biznismena koja tamo stoje tokom čitave godine. I to samo da bi se sunčala.

Parkiranjem na jeftinijem mestu Brena je lepo uštedela, pa je opušteno uživala u suncu. Izležavala se obučena u vatrenocrveni kupaći, dok joj je društvo pravio „kapetan lađe“, što je paparaco Kurira i zabeležio.

Inače, Brena i njen suprug Boba Živojinović jahtu su platili 100.000 evra. Supružnici često odlaze na Hrvatsko primorje, a sada su bili zbog svadbe prijatelja s kojima se godinama druže.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SLAĐA DELIBAŠIĆ TRAŽI DEČKA: Nije mi bitna veličina polnog organa, već…

Da li je lepa i bez šminke? Foto