in

Ceca: Najlakše je predati se!

Kada se ugase kamere, Cecin život svodi se na kuću, porodicu, nekoliko najbližih prijatelja.

– Živim mnogo jednostavnije nego što bi bilo ko zamislio. Prija mi kao protivteža svom tom ludilu koje danas mediji znaju da naprave.

Odaje utisak snažne žene, koju ništa ne može da slomi.

– Najlakše je predati se. Imam dvoje dece i za njih uvek moram da budem jaka. Moram da budem njihov oslonac, da ih zaštitim, da se borim kao lavica i, kad su njih dvoje u pitanju, potpuno sam neustrašiva. Ceca izgleda sjajno, a kako nam je rekla, za to je najzaslužnija genetika, a odskoro i redovno treniranje.

– Nisam opterećena time što neću zauvek biti mlada. Čovek može da pronađe sreću u svim fazama života. Sigurno nikad neću dozvoliti sebi da se zapustim i da budem nezadovoljna kad se pogledam u ogledalo. Iako svi njeni fanovi jedva čekaju njen novi koncert, ona i danas s uzbuđenjem priča o Ušću pre tri godine, kada je pevala pred 150.000 ljudi.

– Srce iz grudi je htelo da mi iskoči. Ne mogu da objasnim koliko me drma adrenalin na tim masovnim koncertima. To je sreća, uzbuđenje, ponos, seta, zahvalnost… Odličan osećaj, ne bih
imala ništa protiv da ga opet doživim. Ove godine ne, ali možda sledeće.
Kada razmišlja o budućnosti, kroz smeh kaže da sebe vidi na nekoj fitnes spravi kako trenira i da joj je telo zategnuto kao struna.

– Imam želju da sam zdrava, da imam svoj mir, a ako bude tako, to znači da je manje-više sve kako bi trebalo. Imala sam suviše turbulencija u životu, preživela sam mnogo stresa, prolila mnogo suza i umirala milion puta od straha, pa se nadam da će mi starost biti spokojnija.

Balkan LIfestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MARKU JE BILO PRETOPLO – Mia pokazala bujne grudima na snimanju spota! Foto

GOCA TRŽAN TUŽNA ZBOG MANDINE SMRTI: Kada on uđe u kadar, magija počinje!