in

GOCA TRŽAN TUŽNA ZBOG MANDINE SMRTI: Kada on uđe u kadar, magija počinje!

Pop pevačica Goca Tržan imala je tu čast da sa iznenada preminulim glumcem Miloradom Mandićem Mandom sarađuje u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

Te 2008. godine pevačica je pozvana da glumi u ovom najgledanijem serijskom ostvarenju, što je bez razmišljanja prihvatila i tako se oprobala i u ulozi glumice.

Goca i Manda su se sreli nedavno i pričali su o ponovnoj saradnji i povratku u ovo serjisko ostvarenje.

Ona je istakla da ju je Mandina smrt mnogo pogodila i da, kao i većina javnosti, ne može da poveruje da glumca više nema.

„Vest da je Manda preminuo mi je slomila dušu i ostavila me bez teksta. Baš pre nekoliko dana sreli smo se i razgovarali smo o novom projektu i kako bi bilo odlično da opet radimo na seriji „Selo gori, a baba se češlja“. On je bio čovek od kojeg sam prvi put upoznala glumu i najviše naučila. Bez predrasuda, pun razumevanja, veliki pedagog, takav je bio Manda“, rekla je pevačica.

Radoš Bajić je namenio ulogu za Gocu, a na setu je usko sarađivala sa Mandom, a scena kada ona Petlovac naziva “Kukuriku siti” ostaće upamćena.

„On je bio čovek koji kada uđe u kadar magija počinje. Sve prestaje da postoji kada su kamere usmerene prema njemu, jedan od onih glumaca koji svojom pojavom pokorava svaku scenu, svaki film. Jako mi je teško, a nisam lik koji patetiše i koji će kačiti fotografije na društvene mreže. Manda će svima veoma nedostajati“, istakla je ona.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Goran Čomor:”Emir Habibović je naslednik Šabana Šaulića”!

NEVEROVATNO: Četiri momka na zadnjici Nataše Šavije! Maca iskakao iz grudi! (VIDEO)