in

ŠPANSKA SERIJA: Kežmanu bivša zabranila da dovede devojku!

Marija Perković, s kojom Mateja ima naslednika Filimona, nije želela da na žurki vidi njegovu novu izabranicu Taru.

Mateja Kežman je u svom restoranu organizovao proslavu trećeg rođendana najmlađeg sina Filimona, kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici s Marijom Perković.

Iako se proslavljeni fudbaler već godinu i po dana ne odvaja od nove devojke Tare Šumonje, nije smeo da je pozove na proslavu.
– Kada su se dogovarali u vezi sa proslavom rođendana, Marija nijednog trenutka nije rekla Mateji da pozove Taru, kao ni bivšu suprugu Emiliju, iako je on sve organizovao u svom lokalu na Adi Ciganliji. Mada je nakon raskida ostala u korektnim odnosima s Kežmanom, najviše zbog sina Filimona, ne bi joj bilo svejedno da je došla Tara. Srećom, Kežmanova devojka je razumna i nije mu pravila skandal što je nije poveo na rođendan. Njih dve su se čak upoznale zimus na Kopaoniku, ali Mariji bi jednostavno smetalo da Tara prisustvuje dečjoj proslavi, a Kežman ju je potpuno razumeo – priča naš izvor.

Nekadašnji napadač Partizana na rođendan je poveo i decu iz braka s Emilijom – Lazara, Aleksandru i Jakova, koji obožavaju Filimona. Za Emiliju se podrazumeva da nije prisustvovala tom „porodičnom“ skupu jer s Kežmanom već neko vreme nije u kontaktu, čak ni zbog dece. Ona očigledno uživa u svojoj novoj vezi, koja je na korak do braka.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Goran Čomor:”Emir Habibović je naslednik Šabana Šaulića”!

NEVEROVATNO: Četiri momka na zadnjici Nataše Šavije! Maca iskakao iz grudi! (VIDEO)