in

PROBLEMI SA RADMANOVIĆIMA: Marija Kilibarda otkazala svadbeno veselje!

Voditeljka Marija Kilibarda planirala je za nedelju, posle crkvenog venčanja, lud provod na salašu, ali njene planove poremetili su problemi u porodici mladoženje.

Marija Kilibarda izgovoriće sudbonosno „da“ svom vereniku, bivšem košarkašu Vladimiru Radmanoviću u nedelju na crkvenom venčanju, nakon čega će sa užim krugom prijatelja i porodicom otići u jedan restoran na svadbeni ručak.

Lepa voditeljka je trebalo da, nakon crkvenog venčanja, organizuje žurku u Starim Banovcima, gde njen budući suprug ima ranč, međutim, zbog porodičnih problema rešili su da otkažu veselje.

„Iako je sve bilo organizovano, Marija i Vladimir su odlučili da smanje broj gostiju i da nakon crkvenog venčanja odu samo s najbližima na ručak. Zbog problema u porodici Radmanovića, voditeljka je u dogovoru s Vladimirom odlučila da ne prave veliku proslavu, kako je isprva bilo planirano“, potvrdio je izvor blizak paru.

Lepa voditeljka TV „Prve“ Marija Kilibarda i bivši košarkaš Vladimir Radmanović počeli su svoju vezu 2014. godine, ali je ljubav trajala svega nekoliko meseci.

Posle godinu dana ponovo su počeli da se zabavljaju, što su uspešno krili od javnosti. Kada su shvatili da su dobri jedno za drugo, vezu su rešili da krunišu brakom.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GOCA TRŽAN TUŽNA ZBOG MANDINE SMRTI: Kada on uđe u kadar, magija počinje!

Grci „pale“ Savu, Bege Fank „otvara“ leto!