in

Kolege bi trebale da se pripaze od Projekat benda!

Iako je prošlo tek deset dana od kako su momci iz Projekat benda izbacili novu pesmu, pod nazivom “Pazi se”, pesma se vrti po svim diskotekama I lklubovima, a pozivi za nastupe stižu sa svih strana.Iako je ova pesma bila test I oštrica sa dve strane, jer su momci, uz svoj novi tim, rešili skroz da promene pravac koji su do sada sledili, ovaj preokret se pokazao kao pravi potez, jer pesma za par dana broji preko milion pregleda na mreži YouTube.

“Ovo jeste bio test I veliki korak za Projekat bend, ali se pokazalo kao pravi put.Međutim, ovo je tek početak, jer momci iz benda pripremaju još mnogo iznenadjenja I novih hitova uskoro”-rekli su nam samouvereno iz PR tima ovog benda.

Projekat bend 2

Kako smo saznali, momci su već u studiju I planiraju da novu pesmu izdaju odmah nakon leta, koje će im biti ite kako radno, obzirom da je potražnja za njihove nastupe velika.

Dok ne izbace novu pesmu, mi Vas još jednom potsećamo na njihov aktuelni hit “Pazi se”, zbog kog bi kolege sa estrade ite kako trebali da se pripaze!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HALID MUSLIMOVIĆ RAZOČARAN U HARISA: Džinović je zaboravio koliko sam mu pomogao u ratu!

Nećete verovati šta je Šaban Šaulić rekao o Emiru Habiboviću!