in

MRKA SKUPLJAO BAKŠIŠ: Bekuta za jednu pesmu uzela 2.500 evra!

Od svih pevača na Nikolinoj svadbi najbolje je prošla Ana, koja je košarkaša i njegovog kuma posebno pogodila hitom „Zlatiborske zore“

Prvi dan bračnog života Nikola Peković i njegova osam godina starija supruga Violeta Milinković proveli su odvojeno.

Apartman u kojem su se smestili nakon svadbe prva je napustila doktorka iz Pljevalja, i to u spavaćici. Očigledno je baš žurila da vidi poklone koje je dobila na venčanju, o čemu svedoče naše paparaco fotografije iz hotela „Mediteran“, koji je u vlasništvu porodice Šarić, gde je i upriličena svadbena ceremonija.

Pola sata kasnije u holu se pojavio i Pekmen. On je posle burne noći pune alkohola mamurluk lečio đusom. Košarkaš je sišao do recepcije da isprati goste, ali je zakasnio da se pozdravi s Predragom Sašom Danilovićem, koji je žurio na avion. Bivši košarkaš je pred put nategao flašu piva, pozdravio se s Pekovićevom majkom i nastavio dalje.

Inače, kako saznajemo, svadba se završila tek u pet sati ujutru, a najviše para uzela je Ana Bekuta. Peković, po svemu sudeći, nije žalio novac za muziku, a Mrkinu partnerku je kitio novčanicama od po 500 evra. Ali kad je zapevala „Zlatiborske zore“, Nikolu je pesma pogodila u srce, pa je iz džepa izvadio 1.000 evra i stavio pevačici na mikrofon. I Pekmenovog kuma, kontroverznog biznismena Duška Šarića je pogodila ista pesma, pa je Bekuti dao čak 1.500 evra. Prema rečima našeg izvora, Ana je novac odmah dala bivšem ministru, koji ga je stavio u džep. Priča se da je Ana profitirala tako dobro da do kraja godine ne mora više nijednu tezgu da odradi.

Na svadbi je dobro prošao i Đani, koji je pored honorara uzeo još 3.000 evra.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HALID MUSLIMOVIĆ RAZOČARAN U HARISA: Džinović je zaboravio koliko sam mu pomogao u ratu!

Nećete verovati šta je Šaban Šaulić rekao o Emiru Habiboviću!