in

Spremaju rijaliti: Jasmina Medenica i Dušan Kaličanin kreću sa sopstvenim rijaliti programom!

Jasmina Medenica i Dušan Kaličanin u pregovorima su vezano za njihov rijaliti program koji je nešto potpuno novo na našim prostorima.

Bivši učesnici suparničkih televizija, ali i rijaliti programa rešili su da udruže snage i pokažu ljudima koliko su odličan spoj. Pevačica i glumac uveliko spremaju svoj rijaliti program koji publika kod nas još uvek nije imala prilike da vidi. Medenica i Kaličanin trenutno su u pregovorima sa sponzorima i televizijama koje bi podržale ovaj projekat koji, a ubeđeni su da će gledaoci “poludeti“ za onim što su im spremili.

– Ne smem mnogo da odajem, jer je ideja fenomenalna i ne želimo da nam je neko ukrade. Mogu samo da vam otkrijem da ćemo Medena i ja dosta putovati, da ćemo dosta izlaziti po inostranim noćnim klubovima, a publika će imati prilike da prati sve situacija, počev od pakovanja, turbulencija u avionu, pa sve do buđenja nakon ludih i ne prospavanih noći – rekao nam je glumac. Pred vama je jedan maleni delić onoga što će se naći u Medenicinom u Kaličaninovom rijaliti programu:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HALID MUSLIMOVIĆ RAZOČARAN U HARISA: Džinović je zaboravio koliko sam mu pomogao u ratu!

Nećete verovati šta je Šaban Šaulić rekao o Emiru Habiboviću!