in

OPSESIVNO LJUBOMORAN: Tanji muž smešta seks-aferu!

Savićevoj suprug slao poruke s nepoznatih brojeva ne bi li se upecala u zamku, ali ona je to mudro iskulirala.

Folk pevačica Tanja Savić nedavno je priznala da ima problema u braku i da se sa suprugom Dušanom Jovančevićem često svađa, a kako Kurir Stars saznaje, razlog je najverovatnije njegova bolesna ljubomora! Da stvar bude gora, Dušan je u svojoj opsesiji otišao korak dalje, pa sa svojim prijateljima ženu maltretira SMS porukama i navodi je na prevaru!

Jovančević na sve načine pokušava da Savićevu uhvati u seks-aferi, pa joj često podmeće muškarce da je zovu s nepoznatih brojeva ne bi li se, kako kaže naš izvor, upecala u paukovu mrežu.

Opsednut

– Dušan je opsednut Tanjom, ona je za njega centar sveta. Mnogo je ljubomoran i misli da svi muškarci žele da budu s njegovom ženom! Na sve načine pokušava da dokaže kako je Tanja neverna i šalje joj poruke s nepoznatih brojeva. Ali dosad mu to nije pošlo za rukom jer Tanja nijednom nije ni dvosmisleno odgovorila na bilo kakvu provokaciju, a kamoli da se upecala – priča naš izvor.

Sumnja

On kaže da je Savićeva čak i posumnjala da je njen muž proverava, ali nikada za to nije imala dokaz.
– Tanji je bilo čudno što je odjednom počela da dobija toliko poruka s nepoznatih brojeva, jer ona broj svoj mobilnog ne daje svakome. Zato je posumnjala da Dušan nešto muti. Međutim, nije ga pitala, nada se da to ipak nije on – završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom i njenim mužem, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UPLAŠENA Tijana Ajfon: Pobegla sam iz Srbije zbog pretnji smrću!

ŠPIJUNI S MIKROFONOM: Ko je sve sa estrade radio za DB!