in

(FOTO) OVO SU BOGATE SRPKINJE: Naše lepotice koje su zavele milionere!

Srpkinje spadaju u najlepše žena na svetu, a neke su uspele da zavedu veoma moćne muškarce. Bogatstvo nekih srpskih zetova meri se ne samo milionima već i milijardama.

Marija Kilibarda, koja se pre nekoliko dana udala za NBA košarkaša Vladu Radmanovića najsvežija je milionerka među srpskim udavačama, ali ispred nje je još nekoliko dama koje su uspele da se udaju još bogatije od poznate voditeljke.

Marija Kilibarda

Sandra Meljničenko bivša modelsica udata je za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, čije bogatstvo se procenjuje na 10 milijardi dolara. Ovaj bogataš veoma je darežljiv prema svojoj dragoj pa je redovno iznenađuje skupocenim poklonima, a Sandra se nedavno na Fejsbuku pohvalila lukzuznom kućom u kojoj žive.

2

3

Bivša misica Jelena bin Drai udata je za šeika i živi u Emiratima, sa svojim suprugom Saidom bin Draijem čije bogatstvo se procenjuje na 2 milijarde dolara. Imaju troje dece, ćerku Asju i sinove Hamdana i Hilala. Jelena bin Drain često na društvenim mrežama spominje Srbiju i redovno čestita hrišćanske praznike.

Jelena Bin Drai 2

Bivša modelsica Ivana Berendika, čiji muž je Tomas Jermoluk, jedan od osnivača kompanije „Gugl“, a njegovo bogatstvo se pricenjuje na nešto manje od dve milijarde dolara. Njih dvoje žive u Majamiju.

5

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAŠA POPOVIĆ: Samo Mariji Šerifović kasno pišem poruke, evo zašto…

(FOTO) ANA KOKIĆ NIKAD ZGODNIJA: Pevačica se skinula i pokazala tetovažu ispod grudi!