in

(FOTO) NE SME DA MRDNE: Jovana prati Željka i u WC!

Joksimovića na nastupu supruga sve vreme posmatrala iz separea, a tokom pauze je krenula za njim i u toalet

Željko Joksimović je ženi Jovani uvek na oku. Voditeljka muža nikad ne ispušta iz vida, pa čak ni kad ide u toalet. U to se uverila ekipa Kurira na njegovom nastupu na Zemunskom keju.

Zeljko Joksimovic 2

Naime, Jovana je došla s mužem na njegov koncert, kao što uvek radi, smestila se u separe i sve vreme posmatrala njegovo kretanje. I dok je on na bini sa svojim bendom pravio darmar, voditeljka Jutranjeg programa na televiziji Pink je širom otvorenih očiju pratila dešavanja. Ona se već ispraksirala, pa je uporedo mogla da se zabavlja s drugaricama koje su došle da joj prave društvo. S njima je nazdravljala alkoholom, pa je možda zbog kapljice đuskala i uz balade. I Željko je cirkao viski i kad god je krenuo da uzme gutljaj, pogledao je u Jovanu, podigao čašu i nazdravio joj.

Zeljko Joksimovic 3

Zeljko Joksimovic 4

Ali kad je došla pauza, Željko nije otišao pravo kod žene, već je sa saradnicima krenuo u toalet. Jovana je odmah krenula za njima. Ispred toaleta su razmenili tek nekoliko reči, a potom se on vratio u baštu i seo u separe. Za njim je odmah došla i voditeljka. Željko je koristio kratku pauzu kako bi joj bio bliže, pa ju je više puta ljubio i grlio.

Zeljko Joksimovic 5

Pevač je u drugom bloku nastavio da ređa hit za hitom i pravi dobru atmosferu. U njegovom nastupu uživale su i Melina Džinović, Sanja Marinković, Vesna Dedić, Mlađan Dinkić i mnogi drugi.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEKI NOVI KLINCI Anastasija Rilak (11): Svi mi kažu da ću biti velika zvezda!

Bane Mojićević obeležava jubilej i najavljuje novi hit singl!