in

UTUČENA I TUŽNA STIGLA U CG: Mandina supruga se vratila poslu!

Anastasija Mandić supruga pokojnog glumca Milorda Mandića Mande je vidno utučena i tužna sletela na aerodrom u Tivtu u društvu kolega, pošto je očekuje angažman u Crnoj Gori.

Supruga preminulog glumca morala je da se vrati poslu.

Tužna, utučena, krijući se ispod velikih naočara i s nekoliko kilograma manjka, Anastasija je bila u društvu kolega, među kojima je bila i Seka Sablić, koja je takođe stigla u Crnu Goru, gde je čekaju projekti.

Anastasija nije želela ni sa kim da priča, već je dostojanstveno, sama noseći svoj kofer, nastavila ka prevozu koji je čekao nju i njene kolege.Tužna, utučena, krijući se ispod velikih naočara i s nekoliko kilograma manjka, Anastasija je bila u društvu kolega, među kojima je bila i Seka Sablić, koja je takođe stigla u Crnu Goru, gde je čekaju projekti.
Anastasija nije želela ni sa kim da priča, već je dostojanstveno, sama noseći svoj kofer, nastavila ka prevozu koji je čekao nju i njene kolege.

Milorad Mandić Manda preminuo je na sceni UK “Vuk Karadžić” za vreme dečije predstave ”Petar Pan” 15. juna, u 55. godini života. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, pored Gage Nikolića i Velimira – Bate Živojinovića.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEKI NOVI KLINCI Anastasija Rilak (11): Svi mi kažu da ću biti velika zvezda!

Bane Mojićević obeležava jubilej i najavljuje novi hit singl!