in

DEBELO NAPLATILA: Evo koliko para je Seka Sablić dobila za snimanje Severininog spota!

Čuvena srpska glumica Seka Sablić dobila je od hrvatske pevačice Severine Kojić honorar od čak 5.000 evra kako bi se pojavila u njenom novom spotu.

Pored toga što je glumica tražila da glumački talenat pokaže u video-ostvarenju, koje će imati filmski manir i biti odrađeno sa ukusom i merom, ona nije htela da pristane na angažman za tanak honorar.

„Dobro je poznato da su naši glumci sramno malo plaćeni i da moraju pored redovnih angažmana da pristaju i na neke druge opcije. Tako ih vrlo često vidimo u ulozi voditelja, u raznim reklama i video- spotovima. Seka je vrsna glumica i rado glumi gde god je pozovu, ali ukoliko se ispune neki njeni kriterijumi. Najvažnije joj je da to bude adekvatno plaćeno, pa kada je dogovorila visok honorar za Severinin spot, rado se u njemu i pojavila. Kojićeva nije žalila ni evra kako bi našu glumicu ugostila u svom novom spotu, jer pored toga što ceni njen rad, privatno voli da gleda filmove i serije u kojima ona igra. Njena želja je bila da nova pesma i spot budu potpuno drugačiji i da imaju umetničku notu. Uglavnom, da to bude jedna ozbiljna priča, i uspela je u tome“, kaže izvor.

Čuvena srpska glumica Seka Sablić dobila je od hrvatske pevačice Severine Kojić honorar od čak 5.000 evra kako bi se pojavila u njenom novom spot.

Kojićeva odrešila kesuKojićeva odrešila kesu, Foto: Danijel GalićPored toga što je glumica tražila da glumački talenat pokaže u video-ostvarenju, koje će imati filmski manir i biti odrađeno sa ukusom i merom, ona nije htela da pristane na angažman za tanak honorar.

„Dobro je poznato da su naši glumci sramno malo plaćeni i da moraju pored redovnih angažmana da pristaju i na neke druge opcije. Tako ih vrlo često vidimo u ulozi voditelja, u raznim reklama i video- spotovima. Seka je vrsna glumica i rado glumi gde god je pozovu, ali ukoliko se ispune neki njeni kriterijumi. Najvažnije joj je da to bude adekvatno plaćeno, pa kada je dogovorila visok honorar za Severinin spot, rado se u njemu i pojavila. Kojićeva nije žalila ni evra kako bi našu glumicu ugostila u svom novom spotu, jer pored toga što ceni njen rad, privatno voli da gleda filmove i serije u kojima ona igra. Njena želja je bila da nova pesma i spot budu potpuno drugačiji i da imaju umetničku notu. Uglavnom, da to bude jedna ozbiljna priča, i uspela je u tome“, kaže naš izvor.

Severina 2

Pozvali smo glumicu da proverimo ovu informaciju, ali ona nije bila u mogućnosti da sa nama porazgovara niti je bila rada da otkriva zarađenu cifru.

„U romingu sam. Ne mogu da pričam. Prijatno“, kratko je poručila glumica pre nego što je spustila slušalicu.Nedavno je Sablićeva ispričala za naš list kakvo je bilo novo poslovno iskustvo i da joj je prijala saradnja sa Kebinom snajkom.

Seka Sablic

„Snimanje je bilo veoma zanimljivo i spot ima značaja, tako da sam rado pristala da učestvujem u ovom projektu“, rekla je Seka Sablić.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) ANA KOKIĆ NIKAD ZGODNIJA: Pevačica se skinula i pokazala tetovažu ispod grudi!

SAŠKA KARAN OČAJNA: Izgubila sam bebu na Farmi!