in

PROGOVORILA: Ceca otkrila ime čoveka koji je najviše mrzi! Svi ga znamo…

Svetlana Ceca Ražnatović nakon kratkog odmora, jutros je ranom zorom doputovala u Beograd.

Dok je odmarala na Kipru, obelodanjen je njen dugoočekivani album „Autogram“, a pevačica je prezadovolja uspehom albuma za samo nekoliko dana.

„Presrećna sam i prezadovoljna. Mnogo ljubavi je uloženo u ovaj album . Neki novi saradnicu su tu i dali su pečat novom albumu“, rekla je Ceca.

Ovaj album se malo razlikuje od ostalih, kao što pevačica kaže, želeli su da se mrdnu a da opet ostanu dosledni Ceci koja toliko godina traje.

„Bio nam je cilj da malo pomerimo stvari i da ne bude ništa isto. Teško je, ja ipak mnogo dugo trajem. Trudili smo se da to bude drugačija energija, a da ne odstupimo od mog stila. Uspeli smo u tome i zadovoljni smo“.

Ceca Raznatovic 2

Pohvale za novi album stizale su sa svih strana a pevačica je izabrala onu koja joj je najupečatljivija.

„Bilo je gomila poruka od kolega. Ipak, Ćemo je bio najoriginalniji. Poslao mi je sledeću poruku “Savršen ti je album u potpisu onaj ko te najviše mrzi”. E da me svi mrze kako me on mrzi bilo bi super“, kroz osmeh govori pevačica za emisiju „Premijera“.

Pored uspeha novog albuma, jedan pevačicin fan skoristio je njene pesme kako bi reč suze izmenjao kroz padeže, a pevačici se to baš dopalo.

„Baš me razveselilo. Volim kreativne mlade ljude i poruke koje su šaljivog tona. Bilo mi je to interesantno i zabavno“, zaključila je Ražnatovićeva.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) ANA KOKIĆ NIKAD ZGODNIJA: Pevačica se skinula i pokazala tetovažu ispod grudi!

SAŠKA KARAN OČAJNA: Izgubila sam bebu na Farmi!