in

SAŠKA KARAN OČAJNA: Izgubila sam bebu na Farmi!

Nakon što mi je pozlilo na imanju, odveli su me u bolnicu, ali bilo je kasno… Ćutala sam o tome jer nisam želela da me sažaljevaju, kaže pevačica.

Saška Karan izgubila je bebu na Farmi! Pevačica o tragediji koja joj se desila u rijalitiju nije želela da priča pred kamerama. U februaru je pristala da uđe na imanje u Lisoviću, nakon toga je saznala da je trudna, ali ugovor nije želela da raskine. Nakon svakodnevnih svađa pevačici je krajem marta pozlilo, pa su je hitno odveli u bolnicu. U drugom mesecu trudnoće doživela je spontani pobačaj, a uzrok tome je, kako doktori kažu, stres.

Čekali smo da Saška napusti rijaliti i potvrdi naša saznanja.
– Deset dana pre ulaska saznala sam za trudnoću. Mislila sam da ću tamo ostati mesec-dva, nisam očekivala takav ishod. Pozlilo mi je u kući, imala sam strašne bolove… Hitno su me odveli u bolnicu, ali bilo je kasno. Jaka sam osoba i ne mogu da kažem da sam stresno doživljavala situacije u kući, to je sve velika igra. Jedino kad sam se stvarno uplašila za život bilo je kad je Gagi nasrnuo sekirom na mene. Nisam želela na Farmi da pričam da sam trudna jer bi me svi drugačije gledali. Da sam im kasnije rekla da sam izgubila bebu, optužili bi me da hoću da skupim glasove na sažaljenje – ispričala je Saška i dodala da su i njene godine uticale na gubitak bebe:
– Ja sam već žena u godinama, ali sam mislila da to neće biti problem. Pre rijalitija sam se posavetovala s lekarom i on mi je rekao da mogu da uđem na Farmu. Moj muž se najviše radovao kad je saznao za to i baš je teško podneo kad sam izgubila bebu. Molio me da se ne vraćam na imanje. Ne volim da me iko sažaljeva i samo zbog toga nisam htela to da kažem pred kamerama, znala je samo jedna osoba s imanja. Bilo mi je teško, ali sam smatrala da ću u rijalitiju mnogo brže zaboraviti na to.

Podsetimo, Saškin muž Aleksandar Gazivoda rekao je nakon pevačicinog ulaska na Farmu da je veoma zabrinut:
– Brinem se da nešto ne pođe naopako. Nažalost, njegove reči su se obistinile.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NOVA LJUBAV: Nataša Šavija „šeta“ fudbalskog trenera?

BORA ĐORĐEVIĆ: Karleuša, Šešelj i Kristijan su polusvet!