in

SAŠKIN MUŽ POSLE INCIDENTA SA JOVANOVIĆIMA: Prete da će nas rasporiti, da će ubiti i nas i decu!

Posle obračuna pred kamerama sa roditeljima Cece Jovanović, Saškin muž Aleksandar Gazivoda otkrio je da njemu i njegovoj porodici prete ubistvom.

Sinoć je u „Pinkovom“ studiju u Šimanovcima došlo do fizičkog obračuna između roditelja Cece Jovanović i Saške Karan. Pevačicin suprug stao je u njenu odbranu i, iako su mediji preneli da je Gazivoda udario Radeta Jovanovića, on to negira.

„Da nije bilo obezbeđenja, oni bi Sašku rastrgli. Ja sam sve vreme pokušavao da smirim situaciju, govorio sam im da se smire i da je ovo samo rijaliti. Kada mi je opsovao ćerku, iznervirao sam se i krenuo sam da ga udarim, ali otvorenom šakom, a ne pesnicom. Nisam ga ni dotakao, jer sam u toj gužvi slučajno udario jednog od momaka iz obezbeđenja u rame“, rekao je Gazivoda i dodao da su ih iz produkcije tada zamolili da napuste studio.

Saska Karan 1

„To je primitivizam. Celu noć nam prete sa raznoraznih brojeva, pišu nam da će nas rasporiti, da će ubiti i nas i našu ćerku. Ali, mi se ne plašimo. Ne želimo da izigravamo žrtve, ali razgovaraćemo sa advokatom“, istakao je on.

Podsetimo se kako je izgledao incident:

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NOVA LJUBAV: Nataša Šavija „šeta“ fudbalskog trenera?

BORA ĐORĐEVIĆ: Karleuša, Šešelj i Kristijan su polusvet!