in

TEŠKE REČI Mihailo Vuković optužuje muzičara: Moja majka se ubila zbog Ace Regine!

Na našem placu u Gostivarskoj ulici zidao je zgradu. Po ugovoru, nama je trebalo da pripadnu tri stana. Čović ih nikad nije dovršio, što mama nije mogla da podnese

Frontmen grupe Regina Aleksandar Čović pre 14 godina počeo je gradnju zgrade koju nikada nije dovršio, zbog čega je oštećena Olga Vuković izvršila samoubistvo, tvrdi njen sin Mihailo.

On je za Kurir ispričao da je s poznatim muzičarem još 2002. godine sklopio ugovor po kojem mu je ustupio građevinsko zemljište u Gostivarskoj ulici na Voždovcu, a zauzvrat je trebalo da u toj zgradi dobije tri stana od ukupno 12. Međutim, muzičar i njegova tadašnja supruga Maša Petković, koja je bila suinvestitor, nikada nisu završili započet posao, pa se Mihailo od tada sudi s njima.

Obećavao luksuz

– Moja pokojna majka i ja imali smo staru kuću u Gostivarskoj ulici, što je odlična lokacija. Kako nismo mogli da je popravljamo, počeo sam da tražim investitore za zajedničku gradnju na tom placu. Moja majka, kao većinski vlasnik placa i kuće, odlučila se za Acu Reginu, koji je u našem komšiluku upravo završavao jednu zgradu sa 14 stanova. Njemu je bilo lako da ubedi moju majku da će joj napraviti stanove sa italijanskim kupatilima, španskim kuhinjama i ugradnjom prvoklasne opreme. Ali kad je prodao svojih devet stanova u pretprodaji, pobegao je s gradilišta i nikada nije dovršio tri stana koja je trebalo nama da pripadnu. Moja majka, inače teško bolesna u to vreme, kad je videla da neće moći da se useli u svoj stan, izvršila je samoubistvo – priča Vuković.

Nema ko da plati

Mihailo dodaje da je posle 14 godina povlačenja po sudovima uspeo da dobije presudu koja je delimično u njegovu korist.
– Iako smo se o ugovoru dogovarali više od šest meseci, Aco Regina me dva dana pre overe zamolio da potpisnik bude njegova tadašnja trudna devojka Maša Petković, a da će on i drugi suinvestitori, njegov kum Davor Lugonjić i Mašin otac Spasoje Petković potpisati sa mnom drugi ugovor o jemstvu za Mašu. Lugonjić je tada bio načelnik inspekcijskih službi u našoj opštini, a Mašin otac direktor GAK u Višegradskoj. Ugovor o jemstvu nikada nije potpisan, tako da je Maša ostala jedini garant ugovora. Posle 14 godina konačno sam dobio presudu, ali je Maša u međuvremenu imovinu prepisala na oca, a od Ace se razvela, tako da ja i pored dosuđenih više od 25 miliona dinara oštete nemam od koga da to naplatim – završava on.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Acom Reginom, ali on se nije javljao na telefon.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Mašom i njenim ocem, ali njihovi brojevi telefona do kojih smo došli bili su nedostupni.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NOVA LJUBAV: Nataša Šavija „šeta“ fudbalskog trenera?

BORA ĐORĐEVIĆ: Karleuša, Šešelj i Kristijan su polusvet!