in

Nemam razloga da krijem porodicu! Ona je moja najveća podrška!

Iako mnoge njegove kolege kriju svoje lepše polovine, pa i decu, sve popularniji Emir Habibović kaže da nema ni jedan razlog to da radi.

„Ja se prvenstveno ne stidim svog izbor. Imam lepu i pametnu suprugu, prelepu devojčicu i dobrog sina I nemam ni jedan razlog da ih krijem. Osim toga, supruga je neko ko me podržava i razume moj posao i česte izostanke od kuće, putovanja i nastupe i raduje se svakom mom uspehu, tako da ja spadam u onu grupu pevača koji rado pričaju o porodici“-kaže zadovoljno Emir.

Emir Habibovic 2

Iako je zauzet i ima jako malo slobodnog vremena, Emir uspe da iskombinuje par dana, kako bi sa suprugom i decom otišao do svog rodnog Bara u posetu roditeljima.

„Najviše volim ta naša zajednička druženja i okupljanja i obavezno svaki slobodan trenutak provodim u Baru, posebno leti, kada se dobro odmorim na moru-priznaje Emir i dodaje. Ja verujem da kad imaš želju, nadješ i način, posebno kad su ljudi složni, što je slučaj sa mojom familijom, pa zajedničke trenutke provodimo uz mnogo smeha i dobru klopu“!

Iako je bilo planirano da u septembru izda dve nove pesme, Emir će ipak izdati tri.Treća će biti posvećena njegovom trinaestogodišnjem sinu, koji je prošle nedelje proslavio rodjendan.Pored poklona, Emir je sinu posvetio I jednu pesmu, koja će biti taj treći singl u septembru.

A koliko je Emir nežan I pažljiv otac, najbolje govore fotografije koje su pred Vama:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CECA PROGOVORILA: Otkrila šta znači naslov jedne njene pesme!

MOGU MOGU: Viki u najprovokativnijem spotu do sada (VIDEO)