in

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZ ZABELE: U zatvoru je lakše nego na Farmi, a Balerina je…

Kristijan Golubović, koji je na izdržavanje kazne u “Zabeli” zbog droge, otkrio je kako mu je u zatvoru, kao i ko ga posećuje.

„Samo moja Ivana (supruga, prim. aut). To pravo imaju još samo advokati. Neistina je da me posećuju raznorazne osobe. To nije dozvoljeno, a meni je Ivana lično najbitnija“, rekao je Kristijan i demantovao da ga je posećivala Balerina.

„Čista je laž da mi je ona (Jelena Milošević balerina, prim. aut) bilo šta poslala i i bila mi u poseti – ikada! Takve neistine vređaju moju porodicu“, naveo je Golubović.

„U sobi sam sa kulturnim i pedantnim momkom, koji ne puši, ne pije lekove, trenira i poštuje starije. U zatvoru je mnogo lakše, u rijalitiju je retko ko razuman. Izuzev par njih, većina ljudi ništa ne vredi. Gospodin Željko Mitrović mi je dao ogroman novac da im dam primer, ali nisu naučili ništa. Nažalost!“, ističe Golubović i dodao kakvi su mu planovi kada izađe iz zatvora:

„Prvo sa svojom porodicom idem na dug odmor – more, sunce, mir i sreća. Daleko od svega i svih koji mogu da nas poremete u uživanju“, zaključio je Golubović.

Balerina

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovo je razlog zašto Maja Marijana ne želi da se menja!

DŽEJ PROZIVAO KEBU: Za bele Cigane nema mesta u biznis-klasi!