in

DŽEJ PROZIVAO KEBU: Za bele Cigane nema mesta u biznis-klasi!

Folk pevač oteo mikrofon od stjuardese i pitao je zašto njegov kolega mora da sedi u ekonomskoj klasi

Džej Ramadanovski prozivao je Dragana Kojića Kebu u avionu da je beli Ciganin i da zato za njega nema mesta u biznis-klasi!

Folker je uzeo mikrofon od stjuardese i pred svim putnicima zbijao šale na Kebin račun. S obzirom na to da njih dvojica izbegavaju da o tome pričaju u javnosti, najviše zbog toga što se Keba ljuti kad za njega tvrde da je romskog porekla, pozvali smo njihovog kolegu Ivana Gavrilovića, koji je u tom trenutku bio s njima u avionu.
– To je bila prava žurka u avionu, ma haos! Bili su Keba, Džej i ja i još neki likovi s estrade. Tad smo svi zajedno išli na turneje. Džej se po običaju šetkao po avionu i zabavljao putnike. U jednom momentu uzeo je mikrofon od stjuardese i rekao: „Da vas pitam, je l‘ zabranjeno belim Ciganima da sede u biznis-klasi?“

Ivan Gavrilović svedok

Svi putnici su se cepali od smeha, pa i sama stjuardesa, koja mu je odgovorila da to, naravno, nije zabranjeno, a onda je on pitao: „A zašto onda Keba sedi u ekonomskoj klasi?“ Svi smo se smejali, pa i Keba, nije se uvredio. Džeki je poznati šaljivdžija i uvek pravi dobru atmosferu. Keba mu je nešto u tom momentu dobacio, ali nisam čuo šta. Ma, Dželi je kralj – ispričao nam je Ivan.

Inače, Keba je često poricao da ima romsko poreklo.
– Uvek sam na to gledao simpatično. Dovešću familiju, i užu i širu, da dokažem da nisam Rom. Niko u mojoj porodici mi nije pričao da imam romske krvi – rekao je svojevremeno u jednoj emisiji pevač, koji je čak skidao čarape da bi dokazao po tabanima da ne pripada Romima.

Ne stidi se svog porekla

S druge strane, Džej to nikada nije krio i smeta mu što pojedine kolege ne žele da priznaju svoje poreklo.
– Pa, svi smo mi ljudi, šta ima da se srame toga. Ne ide mi u glavu ni kad kažu: „Nismo Cigani, već Romi.“ Mi smo Cigani, bre, šta tu ima da se laže. Jadni su oni koje je sramota svojih korena – rekao je Ramadanovski.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NAPUNILA 61 GODINU: Zorica Brunclik slavila do zore!

TOPALKOVU ĆERKU ISPROZIVALI NA INSTAGRAMU: Ponašaš se kao željna…