in

SNAJKA JOJ NIJE PO MERI: Emina Jahović nije došla bratu na venčanje!

Pevačica Emina Jahović iskulirala je venčanje rođenog brata Mirsada Turkdžana, koji se u Novom Pazaru venčao sa devojkom Dušicom Trninić, koja je zbog njega iz pravoslavne vere prešla u islam.

Dok je njen brat izgovarao sudbonosno „da“, Emina je u Turskoj uživala na jahti sa prijateljicom, a, kako se šuška, razlog tome je što joj nova snajka nije po volji.

Mladenci su opušteno i ležerno obučeni u zgradu gradske uprave izgovorili sudbonosno „da“ oko 14 časova. Samo u pratnji kumova, bivši košarkaš i Dušica su se zavetovali na večnu ljubav, a nakon toga su prešli u obližnji restoran, koji je u vlasništvu mladoženje, da nazdrave.

Njih dvoje su pre nekoliko meseci dobili dete i tada odlučili da se i zakonski venčaju. Dušica je prihvatila islam kako bi se udala za Mirsada, iako je njeni nisu podržali u odluci da promeni veru, a njegovi nikako nisu prihvatili to što je mlada Srpkinja.

Talas nezadovoljstva očigledno je obuzeo i Eminu, koja nije zadovoljna bratovljevim izborom, što je otvoreno pokazala juče kada je, dok se on venčavao, uživala sa prijateljicom u Turskoj, nemareći za porodično slavlje – objašnjava naš izvor blizak porodici Jahović i dodao:

„Kada je Mirsad obelodanio svoju vezu sa Dušicom, Emina je otvoreno rekla da je protiv toga. Ona se uvek nadala da će Mirsadova prva žena Dina Džanković da mu oprosti batine i vrati se u njihov porodični dom u Novom Pazaru. Emina je kumovala poznanstvu Dine i brata, zbog čega je prvu snajku neizmerno volela, a i sada se druži sa njom kad dođe u Srbiju“, otkrio je izvor.

Po završetku ceremonije Mirsad nije bio raspoložen da daje izjave.

„U Turskoj smo se venčali pre pet meseci, a venčanje u Novom Pazaru je održano kako bismo ispoštovali zakonske propise i sklopili građanski brak u Srbiji. Nema nikakve gala proslave, niti svadbe“, bilo je sve što je rekao Turkdžan.

Inače Mirsad je prezime Jahović promenio u Turkdžan kada je prešao da igra za Tursku reprezentaciju. On je u žižu javnosti dospeo 2012. godine kada je njegova tadašnja supruga Dina podnela zahtev za razvod braka zbog nasilja u porodici. Ona ga je prijavila policiji zbog šamaranja, a on je tada dobio zabranu prilaska njihovom zajedničkom domu na šest meseci. Iz tog braka Eminin brat ima troje dece – ćerke Kariu i Nebu i sina Nusreta, dok iz veze sa Dušicom ima sina.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DŽEJ PROZIVAO KEBU: Za bele Cigane nema mesta u biznis-klasi!

Njih više nećemo gledati: Maja Nikolić i Dušan Kaličanin napustili rijaliti Maldivi!