in

HOĆE LI BITI I CUCE: Snima se film o Šabanju Šauliću!

Šaban Šaulić proslavnja četiri decenije duge karijere, a upravo njegovo postojanje na srpskoj muzičkoj sceni bila je inspiracija da se napravi film o jednom od najpopularnijih pevača narodne muzike.

„Iskren da budem, ideja postoji, ali ja nisam previše upućen u taj projekat. Moja supruga Goca zna više o tome, mene su samo obavijestili i ideja mi se dopala“, rekao je Šaban, koji priznaje da mu je jedna ovakva stvar u karijeri samo korak napred.

„Reditelj Goran Šljivić mi je saopštio ideju kada smo jednom prilikom razgovarali, i rekao mi je da je velika šteta što do toga nije došlo mnogo ranije, s obzirom na moju veliku karijeru i veliki broj hitova koje sam snimio“, dodao je Šaulić.

Film o Šabanu Šauliću neće biti samo priča o njegovoj pevačkoj karijeri, već ćemo imati priliku da ga vidimo u jednom potpuno drugačijem izdanju. Naime, ideja je da se u filmu pojave i njegova porodica, prijatelji i bliski saradnici.

Saban Saulic 1

„Ja sigurno neću uticati na izgled filma, ali ću svakako biti tu da izađem u susret za sve što bude trebalo kako bi se snimanje realizovalo do kraja. Moja supruga Goca, ćerke Ilda i Sanela, kao i sin Mihajlo, pojaviće se u ovom filmu, što mi je posebno drago“, rekao je Šaulić.

Jedva čeka premijeru
Film o kralju narodne muzike trebalo bi da se emituje sledeće godine, kada će biti i velika premijera, gde se očekuje dolazak svih Šaulićevih kolega.

„Jako sam uzbuđen zbog toga, kao i moja porodica. Iskren da budem, ne znam čija je ideja bila da se snimi film o meni, ali mi je drago. Poguraću da premijera bude što pre“, rekao je Šaban.

U filmu se izgleda neće naći pevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je navodno bila njegova ljubavnica. Kako je Šaban rekao on je Cucu upoznao kada je bila punoletna i pomogao joj je u karijeri kada se pojavila u Zvezdama Granda.

„Hteo sam da joj pomognem i pomogao sam joj. Uradio sam joj pesme ne znajući šta će se desiti zbog moje lepe usluge jednoj mladoj osobi. Da sam znao šta će biti, ne bi mi palo na pamet. Ali mi nije krivo što sam pomogao“, priznaje Šaban.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

AJFONKA SE OBRUKALA: Kosovski boj je bio hiljadu devetsto četrdeset i neke, ja mislim!

(FOTO) CECIN BRAT NE GUBI VREME: Samo što je raskinuo sa Gabi, smuvao bivšu farmerku!