in

MILAN STANKOVIĆ BESAN NA RADU: Evo šta je rekao o njenom novom dečku!

Milan Stanković tvrdi da je srećan i zadovoljan, dok je na odnos sa bivšom devojkom Radom Manojlović stavio tačku.

Bez obzira na to što se šuškalo da su se njih dvoje pomirili nakon njenog raskida sa Momirom Gajićem, kada su i uslikani zajedno, očigledno je novi Radin dečko prekinuo viđanje bivših ljubavnika. Iako su tada tvrdili da njihovo drugarstvo ni nakon veze nije prestalo te da ga ništa ne može ugroziti, Milan je sada promenio ploču.

„Radmila i ja se ne čujemo. Nema razloga da mi nedostaje, uopšte mi ne nedostaje! Sviđa mi se kako je izvela pesmu koju sam joj napisao, ali Radmila dugo to razvlači i nikako da nešto uradi na vreme. Jedva je sada našla vremena da završi sve što treba“, kaže Milan, koji se naljutio kada smo ga pitali kako se njemu dopada novi dečko njegove bivše devojke.

„Otkud znam da li je Haris pravi dečko za nju?! Zašto bih o tome razmišljao i pričao?! Ne treba to da me pitate. O tome ne treba ja da pričam“, besneo je Stanković, kome je Berković očigledno slaba tačka.
On nije želeo da objašnjava zašto sa Radom više nije u kontaktu i da li je tome kumovao njen novi dečko, a njegov kolega.

Rada Manojlovic 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

AJFONKA SE OBRUKALA: Kosovski boj je bio hiljadu devetsto četrdeset i neke, ja mislim!

(FOTO) CECIN BRAT NE GUBI VREME: Samo što je raskinuo sa Gabi, smuvao bivšu farmerku!