in

Njih više nećemo gledati: Maja Nikolić i Dušan Kaličanin napustili rijaliti Maldivi!

Maja Nikolić i Dušan Kaličanin napustili mesta voditelja, odnosno mentora muzičkog rijalitija Maldivi zbog loših uslova za rad.

Jedan od najzapaženijih takmičara prošle sezone rijalitija „Hotel Maldivi „obrodaovao je svoje fanove kada se u novoj sezoni ovog rijalitija koji je predstavljen kao muzički kamp, pojavio u ulozi mentora za secnski nastup. Dušan je dobio pozitivne komentare publike a još bitnije dobro su ga prihavtili učesnici i ako nije bio blag u kritikama.

Dusan Kalicanin 3

Učesnici i publika ostali su zatečeni kada je Dušan odjednom prestao da se pojavljuje u programu što su „Maldivljani „komentarisali sa negodovanjem. Pozvali smo Dušana za komenatr ali on nije bio raspoložen da komentariše samo nam je potvrdio da više nije mentor na Maldivim:

– Nisam se dogovorio sa produkcijom i neće se pojavljivati nadalje u rijalitiju – rekao je glumac. Publici koja je priželjkivala da Dušana vidi u rijalitiju opet nakon godinu dana ostaje da se nadaju nekom narednom učešću.

– Dušan je imao zamerke na produkciju zbog loše organizacije, imao je minimalne uslove koje oni nisu upeli da ispune. Iako je toga dana kada je dao otkaz došao da radi live emisiju, on je odreagovao burno, i tako ljut napustio je zgradu Happy TV.

Dusan Kalicanin 1

Pored Dušana Kaličanina, u Maldivima više ne gledamo i pevačicu Maju Nikolić koja je u pomenutom muzičkom kampu imala ulogu voditelja. Publika i učesnici očekivali su prošle subote najavljivani spektakl u vidi tkamičarske več eri ali je on izostao,kao i ove subote.

Da li je najvaljivani spektakl u muzičkom kampu izostao zbog odlaska dva zanimljiva mentora Maje Nikolić i Dušana Kaličanina ili su Maldivi ostali u senci finala Parova ostaje nam da vidimo.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

AJFONKA SE OBRUKALA: Kosovski boj je bio hiljadu devetsto četrdeset i neke, ja mislim!

(FOTO) CECIN BRAT NE GUBI VREME: Samo što je raskinuo sa Gabi, smuvao bivšu farmerku!