in

POTPUNA PROMENA Pevačica rešila da dosadašnji imidž promeni iz korena! (FOTO)

Atraktivna pevačica pred letnju sezonu uradila je set novih fotografija i iznenadila svoje fanove novim imidžom.

Poznata pevačica Jadranka Barjaktarović na samom početku letnje sezone rešila je da određene stvari u svojoj karijeri promeni iz korena. Nakon što je promenila izdavačku kuću i tim saradnika, Jadranka je spremna da svoju karijeru nastavi u potpuno drugom pravcu.

Jadranka Barjaktarevic 2

Jadranka Barjaktarevic 3

-Teško je reći da nešto može da se promeni iz korena, kada je sve do sada već viđeno i nekako publika je navikla na sve. Činjenica je i da danas svi možemo sve, pa rezultat toga je i to što se danas svako lati mikrofona i sebe naziva pevačem. Takmičila sam se i borila da bi danas bila samostalan pevač, uprkos tome što poznajem svoj posao a i kako mnogi kažu isti znam da radim. Nikada ne treba očajavti, već se baviti samo svojim poslom i gledati svoje stvari i voditi računa o svojoj karijeri. Time se ja vodim i na kraju se ispostavilo da je tako najbolje. U svakom slučaju mirno spavam.

Dakle nikada ne komentarišeš loše poteze svojih kolega?

-Naravno da komentarišem ali nikada javno. Ne želim da neko protumači da komentarisanjem kolega želim da dobijem određeni publicitet a i svakako nisam ja ta koja sebi može da da za pravo da komentarišem bilo koga.

Šta je to što bi volela da promeniš?

-Želim da muzički napravim mali zaokret. U septembru ću predstaviti publici novu pesmu i verujte mi to od mene niko ne očekuje. Žanrosvki nešto drugačije svakako. (smeh)

Jadranka Barjaktarevic 4

Da li da očekujemo neko repovanje ili?

-To svakako ne. (smeh)

Mnoge tvoje kolege kažu da se oseća kriza kada je autorski rad u pitanju, slažeš li se i ti sa tim?

-Da. Čini mi se da je produkcija stagnirala i da sve moje kolege snimaju gotovo slične pesme. Jedino za rukom polazi Ceci da snimi 11 pesama i da sve pesme postanu hitovi, a opet i da svaka bude drugačija na svoj način. Cecina pesma Trepni je apsolutni primer za to. Melodijski je potpuno nova, kada je Ceca u pitanju i opet je izazvala lavinu pozitivnih komentara. Opet, sve je stvar i autora. Smatram da svaki kompozitor mora da u pesmi prepozna pevača, šta on može da iznese i na najbolji mogući način predstavi.

A čiji rad ti se ne dopada?

-Ne želim da pričam o tome. Svakako to je stvar ukusa a i pored toga, svako neka radi onako kako misli da je najbolje. Moram da kažem da ima mnogo toga što mi se ne dopada.

Kakvi su tvoji planovi za leto?

-Radno i samo radno. Polovinom avgusta dolazim u Beograd na nekoliko dana kako bih sa svojim timom pripremila sve za ludu jesen. (smeh)

Jadranka Barjaktarevic 5

Jadranka Barjaktarevic 6

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

AJFONKA SE OBRUKALA: Kosovski boj je bio hiljadu devetsto četrdeset i neke, ja mislim!

(FOTO) CECIN BRAT NE GUBI VREME: Samo što je raskinuo sa Gabi, smuvao bivšu farmerku!