in

BRUTALNO: Voditeljkama „Parova“ prete smrću!

Petkovićevoj stižu poruke u kojima se pominje i Ristivojevićeva i u kojima joj je poručeno da će je spaliti na lomači i pocepati joj lobanju testerom

Voditeljke „Parova“ Jelena Petković i Bojana Ristivojević dobijaju preteće poruke, a ima i onih koji su otišli toliko daleko da im čak poručuju da će im igrati na groblju.

I dok Bojana baš i ne obraća pažnju na pretnje, Jelena se uznemirila pošto je većina njih upravo njoj upućena. I to od muškarca Milana L., koji joj svakog dana piše na Instagramu. Pored toga što je naziva pijandurom i kurvom, vređa i njenu porodicu.
– Bog sve vidi, ovog puta će biti drugačije, spaliću te na lomači! Pocepaću ti lobanju testerom. Baciću delove tvoga tela životinjama – stoji u jednoj od poruka, nakon čega je pomenut i stric učesnice rijalitija Dalile Moreno, koji je vehabija:

– Mrtva kurvo, grob ti je.em. Kada izađeš iz Srbije, druga pravila važe. Je.ale vam vehabije mater, a Dalilin stric ti je.o mrtvo dete na porođaju.

Osoba koja je uputila ove pretnje Jeleni dotakla se i Bojane Ristivojević.
– Zašto ovu šabačku kurvu zovu sprženo lice? Kažu da lepo jaše na konjima i po konjima – napisao je u jednoj poruci, a onda se verbalno obračunao i sa ostalima koji rade na Hepiju. Svim ženama zaposlenima na „srećnoj televiziji“ poručio je da im želi da rađaju mrtvu decu.

Jelena Petković je uplašena za svoj život i posle ovih pretnji ne oseća se bezbedno, pa je sve prijavila policiji i istražni postupak je u toku.
– Sve poruke sam dostavila policiji. Zaista sam uplašena. Ne mogu da verujem kakvih bolesnih mozgova ima i čime se sve ljudi bave. I Bojanu pominju u porukama koje su mi poslate. Stvarno ne znam ko stoji iza svega niti zašto to radi – rekla je Jelena za Kurir.

Pozvali smo i Bojanu:
– Treba obraćati pažnju na lepe stvari, te koji mi šalju preteće poruke, odmah blokiram. Time se ne opterećujem i ne obraćam pažnju – kaže Bojana Ristivojević.

balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) NINA LEČIĆ OSTAVILA MUŽA U BEOGRADU: Voditeljka letuje sama sa sinom!

Emir Habibović:Novac i popularnost me neće promeniti!