in

ŠOKANTNE ŽIVOTNA PRIČA VODITELJKE PINKA: Protiv muža sam pisala peticiju!

Tanja Rađenović, voditeljka Nacionalnog dnevnika na televiziji Pink, otkrila je šokantan detalj iz svog privatnog života!

Tanja je već godinama u skladnom braku sa suprugom Petrom, sa kojim ima dve ćerke Teu (13) i Anđelu (11). Međutim, njihova ljubavna priča počela je na veoma neobičan način.

„Petra sam dugo poznavala pre nego što smo počeli da se zabavljamo. On je tada radio u klubovima, a ja sam se zabavljala sa jednim veoma popularnim momkom i živeli smo u mom stanu u Strahinjića Bana. Nismo želeli puno da štrčimo niti da se slikamo, a buku nikako nismo voleli. Zato, kada sam čula da se otvara kafić u našoj zgradi, poludela sam! Odmah sam počela da skupljam potpise po zgradi, nadajući se da ćemo peticijom uspeti da sprečimo otvaranje“, priseća se kroz smeh Tanja.

„Međutim, neke starije gospođe nisu želele da potpišu. Kasnije sam saznala da su ih podmitili. I zove mene tako jedan dan drug sa željom da na televiziji pogleda stakleni pod koji je Pink u to vreme imao prvi. Kaže mi „Otvaram jedan kafić, pa hoću da vidim kako to izgleda.“ Pozvala sam ga na televiziju, a sa njim je došao i Petar. Na dan otvaranja kafića dobila sam pozivnicu da se spustim u kafić u zgradi.

„Kada sam sišla i videla druga i Petra kao vlasnike, poludela sam. Nisam mogla da verujem. Ubrzo sam, igrom slučaja, raskinula vezu i po čitav dan sam provodila kod njih u kafiću. Družili smo se, smejali, uživali. I eto, već 15 godina smo zajedno. Da su one starije žene potpisale peticiju, ko zna sa kim bih ja danas bila“, završava voditeljka.

Balkan Lifestzle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) NINA LEČIĆ OSTAVILA MUŽA U BEOGRADU: Voditeljka letuje sama sa sinom!

Emir Habibović:Novac i popularnost me neće promeniti!