in

Emir Habibović:Novac i popularnost me neće promeniti!

Iako do sada nije ozbiljnije radio na svojoj karijeri, Emir Habibović je pevač koji je ite kako poznat, kako kod publike, tako i kod kolega.

Mnoge njegove starije kolege u pohvalnom smislu pričaju o Emiru, kako o pevaču, tako i o čoveku.On je neko ko dosta radi privatna veselja i neko ko se može pohvaliti dobrim zaradama, iako mu to nikada nije predstavljalo prioritet u životu.

„Meni je poštovanje, porodica i pravi prijatelji uvek bili na prvom mestu.Svakako da je novac važan, ali on ne igra bitnu ulogu u mom životu.Ja volim da kažem da ne vrede nikave pare, ako ti je duša prazna.Odgovorno tvrdim da mene novac, kao ni popularnost nikada ne mogu da promene.Ja sam radio i sarađivao sa skoro svim velikim zvezdama i činjenica je da što su ljudi uspešniji, to su jednostavniji“-kaže Emir.

Međutim, Emir je neko ko, bez obzira što ne želi po svaku cenu, niže uspeh za uspehom, pa tako njegova pesma „Nisam ja onaj čovek od pre“, osvaja top liste širom regiona, dok on polako, ali sigurno bira nove pesme, koje bi, ako sve bude išlo po planu, trebao da izda u septembru.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BRUTALNO: Voditeljkama „Parova“ prete smrću!

Severina Vučković kaska za Mayom Berović!