in

BOŽINOVSKA NAPRAVILA SKANDAL: Poludela kod psihijatra!

Goca vikala i odbila da plati 2.500 dinara za pregled samo zato što je morala da sačeka desetak minuta.

Goca Božinovska juče je napravila skandal u jednoj privatnoj klinici, gde je imala zakazan termin kod neuropsihijatra, i to samo zato što je morala da sačeka nekoliko minuta na pregled.

Pevačica već izvesno vreme ima probleme zbog sina Mirka Šijana, pa je rešila da potraži pomoć stručnjaka. Naš paparaco, koji se slučajno zatekao ispred klinike, uslikao je Božinovsku kad je dolazila na pregled juče oko podneva. Kako nam je ispričao pacijent koji je takođe imao zakazan termin kod neuropsihijatra, Goca je napravila problem jer su joj na šalteru rekli da mora da malo da pričeka, pošto je poranila desetak minuta.

– Počela je da viče i vređa medicinsku sestru. Rekla je da joj ne pada na pamet da čeka, da ima još dosta obaveza i da je došla u privatnu kliniku baš da bi se poštovalo njeno vreme. Posle se malo smirila i sačekala da je pozovu u ordinaciju, a kad je izašla, opet je počela da se svađa sa sestrom. Tada nije htela da plati 2.500 dinara za pregled jer navodno nisu profesionalno postupili prema njoj i najavila je da će se žaliti direktoru klinike. Na kraju je ipak popustila i platila – rekao je naš izvor.

Goca Bozinovska 2

Da pevačica nije više mogla da se nosi s problemima koje joj sin pravi, najbolje pokazuje izjava koju je dala nakon što je Šijan objavio snimak na kom stoji s flašom na glavi dok čeka da drug iz puške puca u njega.

– Ima 24 godine i rekla sam mu da uzme život u svoje ruke. Ja sam otupela i odustala od toga. Probala sam sve, ali nisam uspela, ne vredi – izjavila je Božinovska.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MAYA BEROVIC FEAT. JALA BRAT & BUBA CORELLI – TO ME RADI

Veselo u porodici Rajović: Pevač organizovao slavlje za roditelje!