in

NESVAKIDAŠNJA PROMOCIJA PESME: Nikola Rokvić se družio s decom iz doma!

Mi smo ovoj deci primer. Ako smo mi loši, ona će biti lošija. Moja poruka je da svako od nas treba da probudi dete u sebi, kazao je pevač.

Nikola Rokvić je juče predstavio spot za singl „Zavoli“, i to u domu za nezbrinutu decu i omladinu „Jovan Jovanović Zmaj“ na Voždovcu.

Pevač je odlučio da se ovaj put na promociji druži s decom bez roditeljskog staranja jer, kako je rekao, na taj način želi da im da dobar primer.

Saradnja sa Marovićem

– Mi smo ovoj deci primer, ona gledaju u nas. Ako smo mi loši, ona će biti lošija. Moja poruka je da svako od nas treba da probudi dete u sebi. Nije bila moja ideja da danas ovde dođemo, već je to bio predlog predstavnika Grada Beograda, što se meni odmah svidelo. Želim da se zahvalim svima koji su na bilo koji način učestvovali u snimanju pesme i spota, a posebno kolegi Bojanu Maroviću, koji je svirao violončelo u pesmi. Naravno, veliko hvala i akterima spota, ocu Marinku i bratu Marku – rekao je Nikola i dodao:

Nikola Rokvic 2

Privilegovan

– Većina nije mogla da dođe jer su na odmoru. Svakako, privilegija je što sam sarađivao s velikim imenima, kao što su Mira Karanović, Danica Maksimović, Branislav Lečić, Dejan Tomašević… – izjavio je Rokvić, a potom zamolio dva dečaka iz doma da mu naprave frizuru.

Iako se poslednjih meseci spekulisalo da se njegov otac Marinko i majka Slavica razvode, njih dvoje su juče ipak došli zajedno da podrže Nikolu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Nećete verovati sa kim je Jovan Perišić snimio novi duet! (VIDEO)

Rijaliti zvezda u modricama!Ko je pretukao poznatog glumca? (Foto)