in

ANA NIKOLIĆ SE KRŠILA U ŠTULAMA: Estradne zvezde okupirale primorje!

Rij(ana): Pevačica jedva hodala na visokim potpeticama, pa je zgrabila telohranitelja. U žurbi zaboravila da obuče haljinu

Ana Nikolić je postala toliko velika zvezda da ne silazi s visokih potpetica. Pevačica je na nastup na Crnogorsko primorje krenula na tolikim štiklama da se pri svakom koraku kršila!

Pošto je malo falilo da padne, u pomoć je pozvala telohranitelja, s kojim je pod ruku izašla iz hotela, a bratu je dala da joj ponese torbu. Svima je Ana zapala za oko jer je bila obučena kao Rijana – stigla je da na sebe navuče samo bodi.

Ana Nikolic 2

Kako saznajemo, ona je doživela nervni slom na letu za Crnu Goru. Zbog nevremena je došlo do velikih turbulencija, što je izazvalo opštu pometnju među putnicima. Umesto u Tivtu, avion je sleteo u Podgorici.

– Ana je vrištala u avionu! Brat Marko ju je jedva smirio – priča naš izvor i dodaje da se Ana ne bi tako potresla da nisu aktuelne priče o terorističkim napadima.

– Svašta joj je prolazilo kroz glavu… A kada su napokon sleteli, nije imala mira jer se plašila da neće stići na zakazan nastup, ali ipak je na kraju sve ispalo kako treba. Diskoteku je napunila dupke i napravila haos – završava naš izvor.

Jelena Kostov

Jelena bez verenika u Budvi
KOSTOVKA: LIJTE, KIŠE, HLADNE VODE, DRAGI ODE!

Jelena Kostov tri dana je provela u Crnoj Gori, i to zbog nastupa. Njen verenik, žandarm Miljan, ostao je u Beogradu, a društvo joj je pravila sestričina. Atraktivnu pevačicu smo uhvatili kako po pljusku juri ka jednom budvanskom kafiću, gde se ugrejala tako što je đuskala sa di-džejom!

Mima Karadzic

Glumac cirkao vino
MIMA: BOŽE, POGLEDAJ ME!

Mimu Karadžića smo zatekli u kafiću na budvanskom šetalištu, gde je cirkao vino s prijateljima. U jednom trenutku je pogledao ka nebu, nadajući se da mu kiša neće pokvariti provod. I imao je sreće. Glumac je celo veče bio u centru pažnje, pa su mu često prilazili fanovi da se slikaju s njim. Među njima je, naravno, bilo najviše devojaka.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rijaliti zvezda u modricama!Ko je pretukao poznatog glumca? (Foto)

(VIDEO) IVANA I PRED BOGOM PETROVA: Venčanje sam podnela baš muški!