in

DONA ARES NEĆE VIŠE PEVATI: Preživela sam operaciju koja je trajala 12 sati i donela odluku…

Bosanska pevačica Dona Ares već drugi put zaredom pobedila je kancer. Međutim, kako joj se ponovo ne bi vratio, ona je odlučila da odustane od karijere.

Pevačica se nakon što se probudila iz anestezije posle operacije duge 12 sati na emotivan način oprostila od svih poklonika njenih nota.

„Sunce me zove i mami. Možda već danas i zadnji put gledam kroz ove prozore bolničke sobe. Počinju nove borbe kroz život, ali nema više borbe za isti! Radikalni potezi, velike promene i nova iskušenja. Preživela sam 12 sati operacije visokog rizika. Srećna sam što imam šansu da krenem ispočetka. Dona Ares prošlog vremena više ne postoji. Nema više!“, počela je svoje obraćanje Dona.

„Ništa više nije isto – ni ja, ni vi, ni ona dobra stara vremena. Što je bilo, bilo je. Te pesme će se pamtiti još dugo, ali nove ne planiram da snimam“, istakla je pevačica koju su, kako saznajemo, tako posavetovali i lekari jer smatraju da su joj povratak na scenu i stresovi upravo vratili bolest.

Dona Ares iako neće nastaviti karijeru i snimati nove pesme, od muzike, njene najveće ljubavi, neće odustati, makar je samo slušala.

„Muzika i ja se nećemo rastati nikad! Muzika priča univerzalnim jezikom, bilo koja umetnost takođe. Publika i ja se nećemo i ne moramo rastati nikad, jer ima još milion načina da održavamo ljubav i naše veze“, kaže Dona i poručuje fanovima:

„Uvek ću biti vaš hrabri zmaj i neko na koga ćete sigurno biti ponosni gde god se nalazili! Mnogima sam inspiracija, zato je vreme da i za sebe pronađem inspiraciju i krenem živeti novi život za koji sam se jedva izborila!! Volim vas i znam da ste uz mene! Od Done Ares će jedino ostati ime i kvalitet na prvom mestu šta god radila, a ideje se gomilaju“, objasnila je pevačica.

Podsetimo, ona je 2014. godine saznala da boluje od raka i hrabro se sa tim borila poslednje dve godine. Taman kada je mislila da je stavila tačku na to, bolest se vratila u maju ove godine. Nakon lečenja u Danskoj, u kojoj će provesti još nekoliko dana, pevačica je odlučila da stavu tačku na višedecenijsku karijeru.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rijaliti zvezda u modricama!Ko je pretukao poznatog glumca? (Foto)

(VIDEO) IVANA I PRED BOGOM PETROVA: Venčanje sam podnela baš muški!