in

BORKO VESELINOVIĆ: Bane, od.ebi od moje Kaće!

Fudbaler nije očekivao da će se zaljubiti u pevačicu, ali je već posle nekoliko dana shvatio da su srodne duše. Smešni su mu pokušaji njenog bivšeg dečka da ih rastavi

Veza pevačice Katarine Živković s fudbalerom Borkom Veselinovićem odmah je osvojila naslovne strane domaćih tabloida. Jer to je bila prva Kaćina veza posle raskida s manekenom Banetom Jankovićem, koji je, izgleda, još uvek nije preboleo. Fudbaler nije očekivao toliku medijsku pažnju, ali podržava i razume svoju devojku, koja je navikla na paparace i kamere.

Budući da je upravo Kurir više puta prošle godine fotkao Borka s raznim cicama, pozvali smo ga da se ispričamo na temu „nova ljubav opet moje srce budi“.

– Nisam ja više onaj Borko od prošlog leta kad ste me jurili da me uhvatite s devojkama (smeh). Tada sam bio slobodan strelac, sada stvarno živim mnogo mirnije.

Znači, prija ti veza s Kaćom?
– U svakom smislu! Iskreno, u početku sam mislio da je ona prolazna i usputna, nisam sebe video u vezi s nekom pevačicom. Nisam želeo ništa ozbiljno sa njom baš zato što je deo estrade. Ali više puta mi je dokazala da je devojka na mestu i da joj je stalo do mene i onda sam rešio da se s njom upustim u ozbiljnu priču. Ne znam ni sam kako se desilo da se toliko zaljubim.

Katarina Zivkovic 2

Da li si znao ko je ona pre nego što si je upoznao?
– Čuo sam za pevačicu Katarinu Živković, ali nisam nešto mnogo obratio pažnju na nju. Nije mi nešto bila interesantna preko TV.

Zašto ste se verili posle dva meseca zabavljanja?
– Nije to baš bila veridba. Za rođendan sam joj kupio prsten, ali imao sam nameru da shvati da joj tim poklonom nudim sigurnost i stabilnost.

Mediji su pisali da planirate i dete.
– O tom – potom. Polako, stvarno je još rano.

Kakva je Kaća u seksu?
– Ha-ha-ha. Pa zar se to priča javno?!

Znači ne valja?
– Misliš li da bih bio s Katarinom toliko dugo da nam seks nije dobar? U seksu s njom mi ništa ne nedostaje, to je obostrano uživanje.

Zbog čega žene ne mogu da odole fudbalerima? Da li je u pitanju novac?
– A šta nama fali? (smeh) Kaća sigurno nije pala na novac jer ona vrlo lepo zarađuje.

Smeta li ti što vam Kaćin bivši dečko Bane Janković smešta razne medijske afere i pljuje vas na svakom ćošku?
– Ne osvrćem se mnogo, on mi je totalno nebitna osoba u životu. Poštujem to što je Katarinin nekadašnji partner, da joj nije valjao, ne bi ona toliko dugo bila i živela s njim. Krivo mi je samo što je ne pušta da bude srećna.

Štitiš li je od njega?
– Štitim je od svih, ne samo od njega. Pa ne daj bože da nastavi s pokušajima da uništi Kaću, to se ne bi dobro završilo.

Zašto bivšoj ženi ne daješ alimentaciju za sina, već mu kupuješ samo igračke?
– Još jedna laž koju je neko, iz meni nepoznatih razloga, plasirao. Svakog meseca uplaćujem novac za sina, a pored toga mu redovno kupujem sve što mu treba. Viktor je centar mog sveta, njemu ne sme ništa da fali.

U kakvim si odnosima s bivšom suprugom?
– U veoma korektnim. Naše dete je najvažnije, zbog njega i nas dvoje moramo sarađivati.

Veza s Kaćom te probila u medije. Nije to loš marketing.
– Ja sam fudbaler i meni nikakva reklama nije potrebna. I pre nje sam medijski bio interesantan, iako to nikada nisam želeo niti tražio. Za moj posao mi to nije potrebno. Najbitnija mi je dobra igra na terenu i to je jedino zbog čega mogu da napredujem.

Natasa Savija

Šavija mi nije dala!

Paparaco Kurira je prošlog leta uhvatio Veselinovića na ručku sa starletom Natašom Šavijom. U isto vreme u rijalitiju „Veliki brat“ bila je njegova tadašnja devojka, hrvatska manekenka Barbara Šegetin. Posle kratke avanture s Natašom fudbaler se predomislio i odlučio da čeka Barbaru, ali vezu su prekinuli odmah po njenom izlasku iz kuće VB.

Da li se još čuješ s Barbarom i Šavijom?
– Barbara je neviđen lik, u kontaktu smo i dalje. Ona je dobra devojka, voleo sam je, ali jednostavno nismo mogli da opstanemo. Možda sam se ja previše nadao. Što se tiče Šavije, s njom nisam imao ozbiljan odnos, izašli smo nekoliko puta, bilo je tu flerta i neke hemije, ali nikad nismo imali ništa konkretno.

Hoćeš da kažeš da nisi spavao sa Šavijom?
– Nisam, verovala ili ne. Nije mi dala… (smeh)

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(VIDEO) IVANA I PRED BOGOM PETROVA: Venčanje sam podnela baš muški!

(FOTO) LEPA BRENA ŠOKIRALA: Ovaj selfi je uplašio pevačicine fanove!