in

VESNA NEĆE DA ĆUTI: Gastoz se kresnuo s mnogim političarima!

To su veoma moćni ljudi. Ja znam šta sve radi na privatnim žurkama. Svestan je da postoje dokazi da je bio s muškarcima i zbog toga se plaši.

Vesna Rivas je nakon što je završena peta sezona „Parova“ rešila da otkrije tajne svojih cimera.

Prvi se na njenom udaru našao Nenad Marinković Gastoz, za koga tvrdi da je biseksualac.
– Gastoz je imao seks sa mnogim političarima. To su veoma moćni ljudi. Svestan je da postoje dokazi da je bio s njima i zbog toga se plaši. On će napraviti greške u koracima pa će fotke iz tih akcija isplivati. Znam sve šta radi na privatnim žurkama, i to da voli i muškarce je istina – kaže Vesna.

Tražio da mu gata

Ona dodaje da Nenad sumnja da se Zorica bavi prostitucijom iako ju je branio dok su je drugi zbog toga napadali.
– Gastoz me na dan finala prvi put zamolio da mu gledam u karte i da mu kažem da li je istina da je Zorica kurva. Ona ga je uništila. Njih dvoje će kobno završiti ako se ne razdvoje – priča Rivasova i prelazi na Ružicu Veljković, za koju tvrdi da joj je pobeda nameštena.

Ružica znala da će pobedi

– Ružica nije bila svetica. Tokom rijalitija redovno se kresala i napolju i unutra. Očigledno je kako je došla do prvog mesta. Sve što se pisalo i pričalo je tačno, samo još 100 puta gore. Kad su bila izbacivanja, svima su nam radili profile, samo njoj ne. Ona je na žurkama uvek bila u kadru, vodila je emisije. Izlazila je iz kuće i radila šta je htela. Ružica je znala da će pobediti i kad su saopštili da je glavna nagrada 30.000 evra, a ne 100.000, skamenila joj se faca. Već je isplanirala šta će sa stotkom. Ona je glupa devojka, ne zna rečenicu da sastavi. Mi sad postajemo koleginice i stvarno ne znam kako će ona voditi program – završava Vesna svoju priču.

Dva puta upad
POLICIJA TRAŽILA DROGU U VILI

Vesna otkriva da je policija dva puta bila u kući i vršila pretres proveravajući da li ukućani koriste drogu.
– Sve su nam pretresali, vadili su nam krv i svi su bili čisti. Iskreno, i ja sam se iznenadila tada jer je Gastoz promovisao te stvari. Nisu se razvaljivali od droge, ali jesu od seksa.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(VIDEO) IVANA I PRED BOGOM PETROVA: Venčanje sam podnela baš muški!

(FOTO) LEPA BRENA ŠOKIRALA: Ovaj selfi je uplašio pevačicine fanove!