in

JELENA ROZGA NEĆE DA SE UDAJE: Brak me ne zanima, već samo…

Bivša članica splitske pop grupe “Magazin” tokom leta gotovo svakodnevno nastupa, a najavila je da bi uskoro i sama mogla da postane majka.

„Što se majčinstva tiče, to je životna uloga kojoj se neizmerno radujem, ali takve stvari se ne planiraju kao što se planira snimanje pesme. Doćiće vreme i za to, iskreno se nadam uskoro, i tada ću biti najsrećnija. Pre nekoliko dana objavila sam novu pesmu koja odiše samopouzdanjem. Svaka žena je alfa žena, neka to otkrije pre, a neka kasnije. Samopouzdanje dolazi s godinama, moje je sada na vrhuncu, pa sam zato tako samouvereno otpevala pesmu“.

Dok je dete u planu, brak prema rečima seskepilne pevačice nije u prvom planu.

„Predivnih godinu dana je iza mene, godinu dana ljubavi, razumevanja i pažnje. Svoju ljubav nećemo stavljati u kalupe kao što je brak, ne zbog toga što u brak ne verujem, već smatram da ljubav treba da nas spaja i povezuje. Ona nam je dovoljna, sve drugo se lako zaboravlja“, kaže Rozga i odbacuje mogućnost da snimi duet sa svojim izabranikom violončelistom Stjepanom Hauserom.

„Privatno i poslovno ne mešamo, veliki smo profesionalci i muzički svetovi nam se ne dodiruju niti preklapaju. Posao je posao, a ljubav je ljubav“, zaključila je Splićanka.

Jelena Rozga 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) POGODITE KO JE DEVOJČICA SA SLIKE? Ona je zaludela Cecinog sina, a klinke je obožavaju!

WHO SEE U SREDU NA SPLAVU SHAKE’N’SHAKE!