in

KULIRALI SE, A NIJE IM SVEJEDNO Maša i Veljko na Cecinom koncertu nisu se ni pogledali!

Odvojeno došli na Cecin nastup i sve vreme se kulirali. Ona se žalila da joj nedostaje bivši, a on je svu pažnju posvetio drugim devojkama.

Bivši par Veljko Ražnatović i Maša Terzić preksinoć su odvojeno došli na Cecin nastup u jednoj budvanskoj diskoteci. Bili su tako blizu, a tako daleko.

Folkerkin naslednik bio je u društvu sestre Anastasije, ujaka Milana Marinkovića i mnogih devojaka, dok se ćerka Zvezdana Terzića provodila sa svojim drugaricama.

Daleko

– Bivši par bio je dosta udaljen u diskoteci i verovatno se nisu ni videli jer je bila velika gužva. Maša se nije nadala da će Veljko doći u Budvu i odavno je rezervisala mesto u klubu kako bi slušala nesuđenu svekrvu. Za njegov dolazak saznala je tek uveče putem medija, koji su objavili da je on stigao s majkom u Crnu Goru. Nije joj bilo svejedno, ali svakako nije želela da menja svoje planove – kaže naš izvor.

Proteran

Veljko i Maša ne nameravaju da se pomire, pa su se i kulirali na Cecinom koncertu. Terzićka već nekoliko dana boravi s društvom na Crnogorskom primorju, gde je inače prethodnih godina letovala s Ražnatovićem. Više puta se požalila prijateljima da joj nedostaje Cecin sin jer joj se, kako je rekla, vraćaju uspomene. S druge strane, Veljko je svu pažnju posvetio drugim devojkama. Inače, ovo je njegov prvi dolazak u Crnu Goru nakon što je prošle godine s Mirkom Šijanom proteran iz te države zbog brojnih incidenata koje su pravili u noćnom provodu.

Zabrinut
NOSIO PIJANU DRUGARICU

Jedna devojka koja je bila u Veljkovom društvu toliko se napila da se onesvestila! Ražnatović se uplašio za drugaricu, pa je odmah pozvao momke iz obezbeđenja koji su mu pomogli da iznese pijanu devojku iz diskoteke, nakon čega se vratio svom društvu i nastavio da uživa u maminom nastupu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CECA PROGOVORILA: Evo šta je rekla o opakoj bolesti!

SLEDECE SREDE PREMIJERA: „LOSA NAVIKA“-NOVI SPOT BANETA MOJICEVIC!