in

DARU OBEZBEĐENJE PRATI U STOPU Pomahnitali fan ugrozio pevačicin život!

Pevačica Dara Bubamara, umesto da uživa u čarima mora, ovih dana proživljava pravu agoniju.

Od kada je došla u Crnu Goru, pevačicu je počeo da prati muškarac, koji joj na recepciji ostavlja pisma, cveće i slatkiše, dok je pre dve večeri pokušao da uđe u njenu sobu. Obezbeđenje hotela tada je odreagovalo i bez obzira na to što pevačica to ne želi, oni se ne odvajaju od nje ni na plaži.

„Kada su počeli da joj stižu pokloni na recepciju u vidu bombonjera, cveća i plišanih igračaka, Dara nije reagovala. Posle nekoliko dana prišao joj je muškarac od oko 30 godina i rekao da je on taj vatreni fan. Bubamara je ljubazno sa njim popričala i udaljila se.

Nakon toga svakodnevno ga je viđala na hotelskom bazenu sa foto-apratom u ruci, da bi joj već sledećeg dana ostavljao na recepciji pisma sa njenim fotografijama, koje je napravio dok se kupala, a koje je sam uslikao. To je već počelo da je plaši, pa je obzebeđenje hotela zamolilo momka da više ne dolazi sa foto-apratom – objašnjava naš izvor, koji je takođe gost luksuzog hotela u kojem je Dara odsela i dodaje:

„A onda smo jednu noć čuli buku i shvatili da je mladić došao usred noći i pokušao da uđe u Darinu sobu. Obezbeđenje je istog trenutka odreagovalo i izbacilo pomahnitalog fana. Dara je insistirala da se ne zove policija, već da ga samo udalje iz kompleksa.

Dara Bubamara 2

Iako smatra da nema potrebe za tim, obezbeđenje se od tada ne odvaja od nje. Tri momka su u svakom trenutku u njenoj blizini bez obzira na to da li se kupa, sunča ili jede. Čelnici hotela smatraju da bi fan ponovo mogao da upadne, a oni ne žele da se bilo ko od njihovih gostiju oseća ugroženo. S obzirom na to da je Dara popularna pevačica, sve su prilike da ovaj fan nije usamljen slučaj, već da bi moglo biti sličnih incidenata“, objašnjava izvor.

Dara je ipak odlučila da joj ovaj incident ne pokvari odmor i uživanje na Crnogorskom primorju.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bivši pobednik parova došao u Srbiju na godišnji!

RAJ O KOME SVI SANJAMO: Evo u kakvom luksuzu Seka uživa!