in

DRAMA SRPSKE PEVAČICE U NIKŠIĆU: Gazda diskoteke hteo da bije Miu Borisavljević!

Pevačica Mia Borisavljević ne samo što je ostala bez honorara, već je umalo postala i meta fizičkog napada u jednoj nikšićkoj diskoteci.

Incident se dogodio u noći između 22. i 23 jula, kada je u 3.59 časova obaveštena dežurna služba nikšićke policije da je došlo do verbalnog konflikta, koji bi mogao da preraste u fizički obračun.

Policija je stigla posle nekoliko minuta u diskoteku u kojoj je bilo desetak osoba, među kojima i vlasnik diskoteke, pjevačica Mia Borisavljević, njen momak, ali i jedan funkcioner, koji je s njima bio u društvu.

Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo između Borisavljević i njenog momka sa jedne i vlasnika diskoteke sa druge strane. Razlog je bio negodovanje pevačice i njenog momka, odnosno menadžera, kada joj je navodno vlasnik diskoteke saopštio da joj neće isplatiti honorar, jer je navodno kasnila s nastupom i nije bilo dovoljno gostiju.

„Sve vreme žučne svađe, teških uvreda i psovki, za koje je doznala policija, pevačica i još nekoliko gostiju bili su okruženi snažnim obezbeđenjem“, tvrdi sagovornik.

„Kako niko od aktera nije želio da podnose prijavu i negirali da je došlo do incidenta, policija je od njih uzela izjave u lokalu, a onda im naložila da svi izađu i zatvore objekat“, naveo je sagovornik iz policije.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bivši pobednik parova došao u Srbiju na godišnji!

RAJ O KOME SVI SANJAMO: Evo u kakvom luksuzu Seka uživa!